• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HONCKA: Na to mám Instapaper.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Tak na to mas stejne nejlepsi Pocket
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WITTGENSTEIN: v pripade, ze si chces prednacist weby, kdyz jdes do metra, tak to celkem prudi
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ahoj,
    muze nekdo kdo mel (nebo idealne ma) iPad Air 1 porovnat hlasitost reproduktoru s Air 2 nebo iPad 2017? Diky
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAZATELL: na mini jde digitizer vymenit, taky ho mam ruply, naproti nasemu servisu mam https://www.apple-point.cz/ a tam mi nabizeli digitizer i s parci za cca 1700, skus se tam zeptat
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Už jste někdo měnil sklo na iPadu Air 2? lze vyměnit jen tu dotykovou vrstvu, nebo se to mění i s LCD? případně nemáte někdo odkaz na stránky kde je to za nějakou slušnější cenu?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HONCKA: Teď jsem to zkoumal a skutečně, dělá to v Safari i Chromu. Nicméně tak rychle, že mě to nijak neobtěžuje.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WITTGENSTEIN: takze prohlizec ni nereloaduje nactene taby?
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: Omlouvám se za zmatenou otázku — ta první část se týkala pomalosti toho Mini. Co se týká Pro, je mi to jasné.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CROSS: Čtu do práce hodně PDF. Skenuju s iPadem, fakt rychle. Napojení na Instapaper je úžasné. Čtu na něm kupodivu i beletrii, je lehounký a Truetone hodně pomůže i na slunci. A dívám se na filmy, utáhne to cokoli.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WITTGENSTEIN: ten ipad porad lita skvele, ale v safari se deje presne to, co se tu popisuje
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: celkově, nebo jen nějaká / nějaké aplikace? Žena na tom převážně jen hraje Hearthstone (a nestěžuje si), když ho vezmu výjimečně do ruky, přijde mi to relativně v pohodě (oproti dvojce a trojce, co mají děti).

Jinak já doporučuju — když nový — každému Pro, protože na běžné aktivity je future–proof nejméně na 3–4 roky, možná na víc. (Co vydrží baterka...)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRAGON: Ten mi po jedné aktualizaci přestal prakticky fungovat; to zpomalené bylo děsné. Naopak přechod na iPad Pro byl boží, to je opravdu parádní a bleskurychlá věcička.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONCKA: porad jeste mam, ipad 2 Retina mini 32gb wifi, kdyby mel nekdo zajem, prodavam to, lezi mi to doma a nic s tim nedelam :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DRAGON: co si mel?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONCKA: jj, kvuli tomuhle sem se na ipad vykaslal a prestao na nem prakticky pracovat
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    jak je to s ram, jestli se nemylim, tak PRO by mela mit 4GB, 2017 2GB a moje stara retina 1GB, co me na tom mym stve je, ze kdyz si otevru taby vic webu (staci i 5), tak pak pri prepinani se weby znovu nacitaji, je tohle spusobeny malou ramkou, nebo je to neciim jinym, nejak se mi nepovedlo najit klic, podle ceho se to stava, obcas staci 3taby, obcas az 6.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HONCKA: Tak pro nemá cenu.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: pracovne na tom ctu servisni dokumentaci, pisu max do ticketovaciho systemu a obcas se, pokud jsem mimo pres rdp pripojuju na nejakej server, tuzku pouzivat nebudu. Soukrome internet, hudebni aplikace, hry a ctecku
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: záleží, co s tím budeš dělat. Pro je lepší ve všem, rychlost, displej, podporuje tužku; pokud ten cenový rozdíl není absolutní no–go, šel bych dnes do 10.5 Pro.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    muj stary mini2 poputuje k synkovi a mam dilema nad novym, mini uz nechci, protoze mam vetsi telefon, potrebuju cellular 128GB+, jak velky rozdil je mezi 2017 a pro 10.5, jestli ma smysl priplacet si 9k tech dalsich 128gb moc nevyuziju
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: omg, zobrazi*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam