• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MATESISKO: To jsem zkousel a nic :/
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    FRK_R23: Snad se nepletu. Ale vypada to na spatnou implementaci ze strany bankovni aplikace. Zkus se v ni odhlasit a prihlasit znovu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    INSOMNIA: To netusim. Kazdopadne kdyz nejaka aplikace podporuje touchid (namatkou bankovni, wickr, t,debile atp), tak zadam poprve heslo a founa se me zepta, jestli chci pro tohle pouzivat touchid. Dobre, to ja chci a dam ok. No a konkretne banka me nuti jednou rocne heslo menit, a kdyz ho zmenim, touchid z pochopitelnych duvodu aplikaci neodemkne a musim zadat heslo rucne.

Snad se vyjadruju srozumitelne :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    FRK_R23: TouchID je svazany s heslem v appstore, ne?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Netusite nekdo, jak si zmenim ulozeny heslo v touchid? Je to heslo do bankovni appky, kde se jednou za rok musi menit. A pak mi touchid zacne rikat, ze neni platny. Ale ze by mi to nabdlo ho zmenit, to ne :)

Dik
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Jak na iPadu s iOD 10*** přehraju kompletně skladby interpreta a ne jen po jednotlivých albech?
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: nepleteš se Air 2 ho má plně laminovaný... kdežto Air 1 ho má stejný, jak nyní iPad 2017...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: ano, jestli se nepletu, tak Air 2 má laminovaný displej, tj. požná je výměna pouze celého, ne jednotlivých vrstev.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ještě jeden dotaz k výměně digitizeru, je mezi airem a airem 2 v displeji velký rozdíl? koukal jsem že u jedničky se oprava v servisu rozlišuje na digitizer a LCD ale u airu 2 už ne
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HONCKA: Na to mám Instapaper.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAZATELL: jj, povoluje to teplem, v domacich podminkach to nekdo bere horkovzdusnou pistoli, ale tam je znacny riziko zniceni display, my jsme na to pouzivali predehrev na desky u BGA rework stationu, ale i tam je riziko, ze to znicis, kdyz tam das moc nizkou teplotu, tak to muzes poskodit mechanicky, kdyz vysokou, tak teplotne.

BTW dival jsem se na ebay, na air2 stoji digitizer okolo $20 a celej display okolo $200, tak i kdyz to poseres se vejdes do tech 6k, ale existuje nejaky riziko, ze cinan posle vadnej display + budes mesic bez ipadu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Pocket je free.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: jasně, mně šlo o to, že k tomu neni třeba kupovat další aplikaci, pokud jde čistě o to číst tu a tam něco offline někde v metru.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HONCKA: to je v podstatě to, na co se ptám takže digitizer je na LCD lepený
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Asi ano, ja pouzivam od zacatku pocket protoze ma i tagovani. Mam tam desitky veci dane.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAZATELL: menit digitizer v domacich podminkach nedoporucuju, asi 3 jsem menil u nas v servise a i s predehrevem s rizenou teplotou to bylo o drzku (o display)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HONCKA: díky tam je výměna na air 2 za 5900 a jen díl neprodávají zatím
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: to by měl zvládat i systémový Reading List v Safari, ne. Akorát pak to zase smazat.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Tak na to mas stejne nejlepsi Pocket
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WITTGENSTEIN: v pripade, ze si chces prednacist weby, kdyz jdes do metra, tak to celkem prudi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam