• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KAZATELL: v nastavení kódu zámku, někde tam je vyžadovat kod po ... minutách od uzavření.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte proč nejde nastavit, aby se tablet nezamkl hned po zavření/vypnutí mám air 2
    KULHY
    KULHY --- ---
    Dneska Procreate 4.1 a Affinity Designer je venku se slevou. Se domluvili ne? :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    KAZATELL: diky

CROSS: mam tu samou kombinaci a bohuzel, smazal jsem nyx z keychainu a pridal zpatky, ale nepomohlo to
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUKED: mám na 9.7pro public betu (poslední) a funguje to.

___
    jinak k betě:

V první veřejný betě mi to odmítalo stahovat aktualizace přes app store a test flight, ale už to je opravený. Ze zjevných věcí mi nefunguje zapínání displeje po odklopení magnetického krytu, jinak jsem si ničeho nevšimnul, je to rychlý, doufám, že to tak i vydrží. Celkově dobrej dojem.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Mě to na iPadu air 2 funguje v pohodě. Myslím že mám tu třetí verzi dvanáctky
    DUKED
    DUKED --- ---
    Hodil jsem na ipad pro betu 12, bezi to fajn. Na nyxu pres Safari mi ovsem nevyskoci moznost vyplneni jmena a hesla, zkousel jsem jeste Stravu, tam to funguje bez problemu. Muze to prosim vyzkouset jeste nekdo jiny?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DIE_DIE: Ten novej. Stoji neelejch 10k
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    ahoj, poradte jaky je v tuto chvili nejdostupnejsi aka nejlevnejsi iPad, ktery podporuje tuzku od apple a nabizi aplikace na kresleni?!
    KICHI
    KICHI --- ---
    KAZATELL: 5. gen = 2017, letošní je 6. gen
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: A tak už jsem to dohledal. Skutečně se jedná až o iPad 2017 i když píší že je vlastně horší než air 2
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No pátá generaci by měl být air 2
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: na webu Apple se píše, že zařízení, která pracují s ARKitem, jsou z iPadů jen Pro (všechny) a iPad páté generace, což bude asi ten poslední.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DUKED: i to jsem zkoušel, navíc složky mám tři takže to jsem hned vyloučil
    DUKED
    DUKED --- ---
    KAZATELL: nejspis ti ji to hodilo do nejake slozky, dej ji vyhledat pres search
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Mate někdo na iPadu air 2 narozený iOS 12? Měla by tam být aplikace measure ale já ji tam nemám
    FADO
    FADO --- ---
    jen tip: dobrá věcička na čistění konektorů apod. je isopropyl.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOUDY: Jo já to pochopil že jsi to jen vizuálně zkouknul. Já to měl tak kdysi před lety na iPadu 2 a pořád jsem do toho koukal baterkou až jsem nakonec vzal párátko a vytáhl jsem chuchel, který byl obrovský, ale vidět nebyl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam