• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KAZATELL: Už sem to našel, já mám ipad air, ještě bez touchID.

Požadovat kód: Ve výchozím nastavení platí, že jakmile zamknete obrazovku, budete pak zařízení muset odemknout pomocí kódu. Jestli nechcete, abyste kód museli zadávat pokaždé, můžete toto nastavení změnit. (Pokud používáte Touch ID nebo Apple Pay, z bezpečnostních důvodů musíte kód zadávat vždy)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    KAZATELL: pri pouziti touch id je nastaveni pouze na bezprostredne
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FLLIP: Tady je pravé jen možnost bezprostředně
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KAZATELL: v nastavení kódu zámku, někde tam je vyžadovat kod po ... minutách od uzavření.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte proč nejde nastavit, aby se tablet nezamkl hned po zavření/vypnutí mám air 2
    KULHY
    KULHY --- ---
    Dneska Procreate 4.1 a Affinity Designer je venku se slevou. Se domluvili ne? :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    KAZATELL: diky

CROSS: mam tu samou kombinaci a bohuzel, smazal jsem nyx z keychainu a pridal zpatky, ale nepomohlo to
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUKED: mám na 9.7pro public betu (poslední) a funguje to.

___
    jinak k betě:

V první veřejný betě mi to odmítalo stahovat aktualizace přes app store a test flight, ale už to je opravený. Ze zjevných věcí mi nefunguje zapínání displeje po odklopení magnetického krytu, jinak jsem si ničeho nevšimnul, je to rychlý, doufám, že to tak i vydrží. Celkově dobrej dojem.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Mě to na iPadu air 2 funguje v pohodě. Myslím že mám tu třetí verzi dvanáctky
    DUKED
    DUKED --- ---
    Hodil jsem na ipad pro betu 12, bezi to fajn. Na nyxu pres Safari mi ovsem nevyskoci moznost vyplneni jmena a hesla, zkousel jsem jeste Stravu, tam to funguje bez problemu. Muze to prosim vyzkouset jeste nekdo jiny?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DIE_DIE: Ten novej. Stoji neelejch 10k
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    ahoj, poradte jaky je v tuto chvili nejdostupnejsi aka nejlevnejsi iPad, ktery podporuje tuzku od apple a nabizi aplikace na kresleni?!
    KICHI
    KICHI --- ---
    KAZATELL: 5. gen = 2017, letošní je 6. gen
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: A tak už jsem to dohledal. Skutečně se jedná až o iPad 2017 i když píší že je vlastně horší než air 2
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No pátá generaci by měl být air 2
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: na webu Apple se píše, že zařízení, která pracují s ARKitem, jsou z iPadů jen Pro (všechny) a iPad páté generace, což bude asi ten poslední.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DUKED: i to jsem zkoušel, navíc složky mám tři takže to jsem hned vyloučil
    DUKED
    DUKED --- ---
    KAZATELL: nejspis ti ji to hodilo do nejake slozky, dej ji vyhledat pres search
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam