• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    nezbavuje se někdo iPadu s podporou Pencil?
    nebo nedoporučíte kde výhodně koupit?

jedná se o dárek, primární využití ilustrace,
    trochu se ztrácim v tom kolik jích je na trhu a jak se liši
    (kde jsou ty časy apple, kdy bylo všechno jasný 1,2,3 :))

Díky
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    CROSS: takhle bych si to taky predstavoval. uvidime jaka to bude palba.
    CROSS
    CROSS --- ---
    https://twitter.com/_inside/status/1043579538318544896
    Summary of what to expect for this year's iPad Pro, to be announced in October:
    - No home button
    - Face ID (with support for both portrait and landscape)
    - No notch
    - (Maybe) USB-C instead of lightning
    VFISA
    VFISA --- ---
    B30: Však by měli spustit diagnostiku displaye, ta by to měla ukazat
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Jedna ze spekulaci je, ze se ceka hlavne na iOS 12.1 (neaky funkce sou tam potreba dotahnout).
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    BRAP242: Údajně "Fall 2018".
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRAP242: no na Apple.com (CZ) koukám zkusmo na dostupnost 10,5" a prý dodání v pátek. Otázka je, kolik se jich prodá v kamenném retailu, zvlášť v ČR.

Jinak jestli je pravda, že lze ještě do vánoc čekat nějakou novější verzi iPadu Pro, pochybuju, že by s tim vylezli dřív, než v polovině října, aby to nekolidovalo s prodejem nových telefonů. Což by znamenalo dostupnost někdy koncem října, a, jak říkáš, "na krámech", asi ještě později.

Samo jen moje úvahy :-]
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    CROSS: no, ja jsem doufal, ze to bude malicko driv - na kramech je temer nemaj.
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRAP242: nikdo neví, spekuluje se hodně, takže... "čekáme na říjen"
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    netusite nekdo, kdy by nase superkompanie mela vyrolovat s novim iPadem Pro?
    B30
    B30 --- ---
    čau, nepravidelně se mi objevuje vadnej pruh pixelů na ipadu v záruce, rád bych to vyreklamoval,jen mám pocit, že jakmile s tím dojdu, bude to fungovat v pohodě..nemáte zkušenosti, jestli se na to dívaj nějak důkladněji, případně tipy kde to reklamovat, díky..
    VFISA
    VFISA --- ---
    JIMMI15: Já hi používám na hikes (verze s GPS). Dokáže držet baterku s GPS logovanim přes cely vikend. (Gaia GPS)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    JIMMI15: JB nejde?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    JIMMI15: co recyklace?
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    BIMBAS: Mam podobnej problem s uplne prvnim iPadem mini. Upgrade na iOS12 uz nejde, je to pomaly jako svine a neda se na tom delat skoro nic. Nasel jsem pro nej ale idealni vyuziti a to jako ctecku na ebooks, to nastesti porad zvlada :)

Ale obecne je teda sileny, ze se na svete ze vsech tech milionu starych Apple zarizeni stavaji cihly bez vyuziti. Furt cekam na nejaky hackersky projekt open source flashnuti systemu tak, aby to jelo aspon na zakladni veci optimalne anebo aby to zarizeni mohlo dostat nejaky druhy zivot, aspon jako nejaky chytry fotoramecek nebo zobrazovadlo obsahu. Ale pokud vim, tak nic takovyho neni. Skoda.
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRAP242: no, s iPadem 2 se na iOS 12 těšit moc nemůže
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    BIMBAS: hele ja bych zkusil reset do tovarniho nastaveni a tesil se na superrychlou iOS 12
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    SH_PANDA: Já mám bohužel od dcerky pod fólií rozsáhlou pavučinu a na krajích se to v některých místech i téměř drolí :/
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    XEHUTL: Ja jsem na nej jenom nalepil kryt a tim jsem to vyresil. Ale mam na nem jenom jesnu diagonalni prasklinu.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Zdravím, kam nejlépe na výměnu poškozeného skla v iPadu 3? Slyšel jsem už různá doporučení na pár servisů ale často protichůdná.. Nemáte někdo osobní zkušenost?

Případně jak velká piplačka je to měnit sám..? (nevím ale jestli to nebude i na výměnu šasí, jeden roh je naražený a mírně deformovaný)

Předem díky za rady/tipy/zkušenosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam