• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    SH_PANDA: Já mám bohužel od dcerky pod fólií rozsáhlou pavučinu a na krajích se to v některých místech i téměř drolí :/
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    XEHUTL: Ja jsem na nej jenom nalepil kryt a tim jsem to vyresil. Ale mam na nem jenom jesnu diagonalni prasklinu.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Zdravím, kam nejlépe na výměnu poškozeného skla v iPadu 3? Slyšel jsem už různá doporučení na pár servisů ale často protichůdná.. Nemáte někdo osobní zkušenost?

Případně jak velká piplačka je to měnit sám..? (nevím ale jestli to nebude i na výměnu šasí, jeden roh je naražený a mírně deformovaný)

Předem díky za rady/tipy/zkušenosti.
    CROSS
    CROSS --- ---
    BIMBAS: nerozumím těm počtům, řeč je asi o tom, že prostě resetuješ nastavení, smažeš data a budeš na tom mít pouze čistou verzi posledního systému, co na to jde. To můžeš dělat bez nějakých omezení. Nevim, co na tom máš za systém, předpokládám 9.3.5, což je poslední podporovaná verze na iPad 2, k tomu podle mě iTunes nepotřebuješ.

Asi bych to zkusil, jak tu bylo doporučeno. Syn má iPad 2 na hraní a pocitově mi to nepřijde jako zcela nepoužitelný, samo leccos na tom nejede a aplikace se spouštěj pomalu, ale že by to nereagovalo na dotyk, to tedy nepozoruju. Takže komplet reset a uvidíš, jak se Safari a případně Youtube nebo iVysilani chová (ovšem to záleží taky na vývojářích těch aplikací...)

BIMBAS: no ten pětiletý cyklus je ale docela normální. Nevim, jestli to někdo dělá jinak, jen upozorňuju, že to tak prostě je. Ve stavu „jako nový“ tu mám i úplně první iPad, vlasy si nervu, nečekal jsem, že bude sloužit věčně... Nároky na HW se posouvají. iPad 2 je starej 7 let, OK, prodávali ho do roku 2014, ale už v tý době (2014) to byl zastaralý HW slabší model.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja ho mam maximalne na pousteni youtubu a ivysilani. Weby pochopim, ale on je pomaly i ve sve podstate. Uz vubec nejde za prstem jako driv, vsechno mu trva. Na ciste preinstalovani potrebuji stale iTunes ? Pamatuji si matne ze tam bylo neco jako 5 pokusu na reinstal, ja mam snad jeste 2. Ani nevim co se deje potom
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    downgrade nejde a ja mam po asi 5ti letech vec za 22tisic k nicemu. Je jak novej. To si snad Apple dela srandu...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BIMBAS: Hele jak rika MUXX, ciste preinstalovat, to muze trosku pomoct. Osobne mne ale prijde teda cokoli delat s iPad 2 jako hrozna sebetryzen. Ono od te doby uz i nektere veby sou vic narocny a tak. Ja si pamatuju, jak byl s iPadem 1 nasranej uz asi pred 3 lety, weby jako facebook a podobne tam byly zatrest. Ted mam Mini 4 a utikam od nej k iPhone 8, protoze i tam je ta rychlost uz docela na pohodli znat.
    MUXX
    MUXX --- ---
    BIMBAS: Downgrade nejde. Muzes tak leda jeste zkusit komplet vymazani systemu. Obcas to pomuze.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Čau lidi, mam doma ipad 2 a už je to fakt neúnosné s pomalostí. Zkoušel jsem ho různě upravit v nastaveních podle návodů ale velký efekt to nemělo. Slyšel jsem že pomůže downgrade na starší verzi systému. Jak by se to dalo udělat ? Máte někdo zkušenosti?
    Jako nechce se mi plně funkční tablet prodavat, když na prohlížení webu s pripojenim na televizi by mohl stačit
    KICHI
    KICHI --- ---
    HONCKA: Air 1 = iPad 2017 a 2018. NAproti tomu Air 2 je tenší, takže záleží na konkrétním obalu, jakou má vůli.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevite, jak je to s kompatibilitou obalu? Potrebuju obal s klavesnici na ipad 2018, jestli na to bude pasovat obal na air2. Diky
    DUKED
    DUKED --- ---
    DUKED: na nove bete to zaclo fungovat, ovsem pouze pokud je klavesnice od kraje ke kraji, pokud je rozdelena, keychain nevyskoci
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FLLIP: Aha díky, tak tohle mi nějak uniklo. Asi začínám chápat smysl faceID
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KAZATELL: Už sem to našel, já mám ipad air, ještě bez touchID.

Požadovat kód: Ve výchozím nastavení platí, že jakmile zamknete obrazovku, budete pak zařízení muset odemknout pomocí kódu. Jestli nechcete, abyste kód museli zadávat pokaždé, můžete toto nastavení změnit. (Pokud používáte Touch ID nebo Apple Pay, z bezpečnostních důvodů musíte kód zadávat vždy)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    KAZATELL: pri pouziti touch id je nastaveni pouze na bezprostredne
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FLLIP: Tady je pravé jen možnost bezprostředně
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KAZATELL: v nastavení kódu zámku, někde tam je vyžadovat kod po ... minutách od uzavření.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte proč nejde nastavit, aby se tablet nezamkl hned po zavření/vypnutí mám air 2
    KULHY
    KULHY --- ---
    Dneska Procreate 4.1 a Affinity Designer je venku se slevou. Se domluvili ne? :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    KAZATELL: diky

CROSS: mam tu samou kombinaci a bohuzel, smazal jsem nyx z keychainu a pridal zpatky, ale nepomohlo to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam