• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    MATESISKO:
    JYRKA:
    BARTOLOMEJ:
    AHa.. diky moc hosi za info.. tohle jsem fakt neznal..
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MATESISKO: ano, je to tak, výměna se dělá kus za kus mnohdy. Takže ta deaktivace je správně.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    TOMINO_I: Pri reklamaci iPhonu v iStyle po mne chteli to stejne. Jde o to, ze pokud by ji iPad vymenili, zustal by jim v podstate nepouzitelny kus HW, ktery nemuzou repasovat (moje domnenak)
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Zdarec, kamoska mela tedka zajimavou zkusenost s reklamovanim iPadu v Alze.
    Sla tam s tim, ze ji nefunguje tlacitko na ovladani obrazovky zapinani/vypinani a uz pri prebirani, ji rikali, ze aby si byla vedoma, ze mozna prijde o data na iPadu.
    A pred hodinou mi psala, ze ji dosel email od Alzy, ze pry si ma deaktivovat sluzbu "Find My iPhone" aby bylo mozne dokoncit reklamaci.
    Nikdy jsem Apple zarizeni nereklamoval, ale tohle mi neprijde jako normalni chovani pri vymene tlacitka.
    Ma tu s tim nekdo nejake zkusenosti prosim? A muzou to vubec chtit? Vypnout bezpecnostni prvek, kterej je na Applu to, co pomaha pri kradezi apod.?
    Jeste mi napsala, ze pri davani iPadu na reklamaci tam zaskrtavala, ze pripadne chce vymenit za novej, tak pry jestli to nemuze tak deaktivace byt kvuli tomu, coz mi prijde taky divny.
    Diky za jakekoli info.
    EZEE
    EZEE --- ---
    ONDRA_99: Uz to mam, moc diky. Ono to hledat tam je az po stahnuti slozky dolu v tom panelu. Dementne schovano, diky jeste jednou.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    EZEE: Hledat tam je, ale jednodušší je to hledat u iOS přímo v listě hledání při swipnuti dolu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EZEE: Hledani tam normalne je. Tady mas napriklad hledani mailu, kde od je info@kosik.cz a predmet obsahuje "slevy"

DUKED
    DUKED --- ---
    EZEE: S vyhledavanim dle jakehokoliv parametru nemam v mail.app sebemensi problem

Zkus kteroukoli a sam uvidis, co ti vyhovuje nejlepe
    EZEE
    EZEE --- ---
    DUKED: Diky, me by asi stacilo, jestli tam jde vyhledat mail dle klicoveho slova. Pac at hledam jak hledam, nemuzu najit
    DUKED
    DUKED --- ---
    EZEE: Outlook, Spark, Edison atd

Vyzkousel jsem jich nekolik a vzdycky se vratil k mail.app, nevim poradne proc, jednoduse mi vyhovuje a ty advance ficury jinych klientu jsem proste nevyuzival
    EZEE
    EZEE --- ---
    ONDRA_99: Nic zavaznyho, ale u mail app nejde ani hledat emaily (nebo jsem na to neprisel) Neco pro beznou spravu mailu v nejakem peknem kabatku. Na Android mi vyhovoval Aqua mail.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EZEE: Hele nemame vesteckou kouli. Jestli od kohokoli chces rozumnou radu, tak je dobry trosku podrobnejsi popis. Prvne treba co si predstavujes pod pojmem sofistikovany (napriklad co ti vadi na Mail.app, co od te app hledas jineho).
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    BRAP242: Služební/změna práce ... jestli myslíš toto
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FRANCIMOUR: historka?
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ahoj,

poprosim o doporuceni nejakeho sofistikovaneho mail clienta zdarma.
    Diky
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Ahoj,

Prockaři nechcete někdo https://www.czc.cz/...vesouth-pencilsnap-magnetic-leather-case-for-apple-pencil-camel/232144/produkt

Mám ten černý a ehm nemám už iPad pro
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak říjen :-]
    Apple Events - Apple Special Events - Apple
    https://www.apple.com/apple-events/
    WERT
    WERT --- ---
    CLUMP: celkem demence ze klavesnice, konektory, tuzky vydrzely dva roky…
    A zrejme to bude nekompatibilni… kam ten svet speje...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Exclusive: iPad Pro Face ID details, 4K HDR video over USB-C, AirPods-like Apple Pencil 2 pairing, more - 9to5Mac
    https://9to5mac.com/2018/10/08/2018-ipad-pro-details-face-id-display/
    PAYA
    PAYA --- ---
    BRAP242: Macrumors.com ;-)
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    tak co? nejake nove info o novem iPadu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam