• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Pak to ma blbe chrome jakozto aplikace.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ONDRA_99: dela mi to v chrome, v safari je to OK
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Web by se mel posunout sam (jestli ne tak to bude systemova chyba). V aplikaci je za posun zodpovedny vyvojar (jestli to dana apka nedela je to chyba vyvojare).
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jde někde nastavit, aby se text nepřekrýval klávesnicí, ale posunul se nahoru, např když zadávám něco do formuláře, který je dole na nějakém webu, tak nevidím co zadávám, protože ten formulář je překrytý klávesnicí
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Ahoj,

chci zkusit novou 12,9"

Na prodej je iPad Pro 10,5" + Smart Keyboard + Pencil

[ OFFERINGNABÍZÍM: iPad Pro 10,5" 256GB Zlatý 4G sada / Praha 5 / 24990 CZK ]
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Zdarec, dneska celej den nejde zapnout iPad2, pise to ze se iPad nepodarilo aktivovat, protoze jsou aktivacni servery docasne nedostupne. Mate s tim taky nejakej problem? Nebo jak postupovat. Pise to tam neco o pripichnuti k iTunes anebo to zkusit za par minut.
    iTunes nemam, jedu pres Linuxe.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    VFISA: No way back I guess :(
    VFISA
    VFISA --- ---
    Potřeboval bych resuscitovat iPad mini 1st gen. Je mi líto ho zahodit, driv jsme ho používali na navigaci a filmy na cestách (64GB, cell). Neměl jsem tam instalovat nový verze iOS a nechat ho zakonzervovanyho ve starém systému. Driv slapal jako hodinky. Je nějaký návod jak nainstalovat starší verzi systému bez rootu? Nějaký nepodepsany/podepsany beta které bych tam nahodil?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Nechcete se nahodou nekdo zbavit iPadu wifi 128GB?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VITTI: Nic neskace, kdyz jsem na napajeni, tak chvilku blika na lcd symbol baterie, po chvili to zhasne, kdyz to odpojim, tak pri pokusu to zapnout se rozsviti ten samy symbol prazdne baterie + obrazek kabelu, ze to mam hodit na nabijecku. Doufam, ze to deskou nebude, skusim jeste nejaky pokusy s jinyma nabijeckama a kabelama, pak objednam a skusim vymenit baterku.
    VITTI
    VITTI --- ---
    HONCKA: Nicméně bych to zkusil parkrat nabít a sledovat co děla baterie..jestli bude skákat tak je v háji kompleto baterie, ale spis ten čip..oprava je samozřejmě dražší než by se vyplatilo..
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Zdravim, nikde jsem nenašel, tak to zkusim tady. Zkoušeli jste někdy někdo otevírat xls soubory ze safari? Vždy se to otevře v novém okně jen jako směsice znaků, nevíte jestli je nějaký způsob jek to otevřít? přes "sdílení" mi to možnost otevřít v tabulkách nenabídne. Jinak mám všechny tři tabulkové aplikace
    díky
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VITTI: Porad sviti na display dobijeni, reaguje to na pripojeni kabelu, ale nenabije, spis si myslim, ze to synek moc vytloukl, on ma kazdy den povoleno 30min a kdyz zjisti, ze ma tablet vybitej, tak ho nabije na par procent, tak akorat, aby mohl hrat tu pul hodinu
    VITTI
    VITTI --- ---
    HONCKA: Pokud se baterie “nehyba”, tak úplně klidne muže mít čip odpálené některé spoje. Muže i nemusí, ale obvykle to tak bývá..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Synkovi prestal jit dobit ipad mini 2, kdyz to mam na napajeni, tak sviti, ze baterie je na minimu i kdyz to bylo celou noc na nabijecce na kery nabijim svuj ipad pro
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak už jsem na SwiftKey, kterou znám i z androidu, super. Ještě zjistit, jak tam dostat japonštinu a budu nejspokojenejsi.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HERKULES: Na iPhone nemá, na iPad myslím ano
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PAYAXY: Neodpovídám na původní dotaz, reaguju na tebe. Shiftkey super, doporučuji i co se predikce týká, ale rozhodně taky nemá tečku i čárku na hlavní stránce.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    LEFTY: Myslím, ze stačí přidat českou klávesnici v nastavení.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    LEFTY: český jazyk jde přidat, ale stojí za... Zkus radši nějakou klávesnici třetí strany, třeba
    SwiftKey. Mnohem lepší predikce, zvláště v češtině. Nemluvě o tom , že mají tečku a čárku na hlavní klávesnici...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Lama se pta:
    Jak jde na ipadu (ios 12.0) nastavit prediktivni psani a spellchecking v cestine? V settings klavesnice mam jenom anglictinu. Celej ipad mam teda nastavenej na anglictinu.
    Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam