• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    KAZATELL: a zabuguvaný jak blázen, nebo funguje normálně?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DIE_DIE: Od vcera je i veřejná
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    KAZATELL: uz je veřejná beta nebo jses developer?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Zkoušeli jste někdo u ipadu s lightning konektorem a ipadOs připojovat flash disk? Případně jakým adaptérem.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DIE_DIE: Uz jsem sehnal, ale dik!:)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    FRK_R23: mam ipad mini 2 retinadisplay 32 gb
    NYX
    NYX --- ---
    KAZATELL: Zkousim (stary 12.9 pro) a strasne me vytaci bug s klikem na neinteraktivni text, kdy se objevi ta horni lista patrici ke klavesnici a nejde skryt. Jinak zatim pekny.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Tak po jednom dni zkoušení mi to přijde i použitelný. Bugy jsou spíš drobné než fatální a připojení myši je docela příjemné. Ještě by to chtělo přidat podporu pro skrolování a bude to super.
    Co bych ale vytkl je samotný smysl iPadOS, protože ten popírá filozofii iPadu. iPad byl první tablet určený a vyvinutý na portrait režim a iPadOS je stavěný na landscape (hlavně kamerou)

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Download Beta Profiles
    https://betaprofiles.com
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Tak se dneska objevila beta iPadOS ve formě ota, uzbjste někdo zkoušel? Já nahodil na iPad Air 2 a zatím to až na drobné bugy vypadá dobře
    DATEL
    DATEL --- ---
    díky, kouknu na to
    KULHY
    KULHY --- ---
    DATEL: Pokud nepotrebujes export ven, tak jsem pouzival magicplan zdarma — ma i AR skenovani. Ale imho u vsech je dost tragicky ovladani (radsi bych to delal na kompu).
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DATEL: omnigraffle 14day trial
    DATEL
    DATEL --- ---
    ahoj, čirou náhodou, neměl byste někdo tip na aplikaci pro vytvoření plánku místnosti a rozvržení umístění věcí, kde by se daly zadávat přesné rozměry? Nepotřebuju žádné 3D s kupou vytvořených modelů, stačí mi čistě něco na vytvoření 2D schémat. Potřebuju to jen jednorázově, takže free. Já co našel, tak to bylo vše takové ty 3D plannery, co se tváří jako free, ale pak v nich nejde ani nic uložit :(
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    Koupím: Apple Pencil 1??
    Prodám: iPad mini 2 Retina 32GB WIFI

SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    HONCKA: iOS 13 aka iPadOS
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Jde nejak natvrdo nastavit browser, aby to zobrazovalo plnohodnotne a ne mobilni weby v chromu mi ani prepnuti obcas nefunguje
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Každopádně nový Air je už na cestě, takže kdyby měl někdo zájem o ten starý iPad tak se ho rád zbavím. Je v bílé barvě, 32gb, celou dobu byl používaný v koženém Smart case (který k němu přidám) takže je ve skvělém stavu (pouze pár škrábanců okolo konektoru). Krabici k němu také přidám. Ideálně osobní předání v Praze. Představoval bych si ty 4K Kč.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FLLIP: na evropskym ebay se pohybuje okoo 3-4k
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Myslíte, ze je prodejný původní iPad Air 32gb pouze Wi-Fi? Mám docela pěknou nabídku na ten nový model tak bych se toho starého chtěl zbavit. Myslím si, ze nenarocnemu uživateli muže ještě posloužit.
    DATEL
    DATEL --- ---
    Ahoj, tak iPad 2018 je už doma, ikdyž pořád zabalený ("až k narozeninám příští neděli" :-D). Měl bych dotaz ohledně redukce na USB. Potřebuju ji na propojení Yamaha kláves, přímo výrobce odkazuje na tu USB 2 variantu. Koukal jsem, že ta je bez toho dodatečného konektoru na napájení, která je u USB 3 varianty. Vzhledem k tomu, že tento iPad má jen USB 2, je mi jasné, že trojková redukce je z hlediska rychlosti k ničemu. Ale co z hlediska toho dodatečného konektoru na napájení? Ono kdyby se k tomu připojilo něco žravejšího, tak počítám, že to iPad neutáhne, tak by se to napájení hodilo. Máte s tím někdo praktickou zkušenost? Má cenu jít do té redukce s USB 3?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam