• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LOJZA: to jo, ale ta cena to zabila, budu kupovat synatorovi novej ipad pod stromecek a pujdu do toho staryho, jestli prispejou babicky tak do aira
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    HONCKA: Plus přibyl smart connector pro klávesnici. Jinak not much...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Co říkáte na nový Ipady? Imho pěknej fail, konfigurace až na display zůstala víceméně stejná jako 2018, akorát je o 2 litry dražší.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    B30: to tak odpovídá na ebay se cena pohybuje od cca 7500, když ti to chytí celník, tak jseš v tom jenom za 9 za materiál bez záruky
    B30
    B30 --- ---
    Ahoj,
    dneska jsem si rozflakal sklo na ipadu pro 12.9, 2017..všude se výměna pohybuje od 10k výš, nezabýváte se tu tím někdo? případně nemáte tip kde by to vyšlo trochu levněji? fju..
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Já mám problém s některými weby pod iPadOS, které dřív fungovaly bez problémů. Nejspíš měli desktop verze optimalizované pro iPad a teď, když se to tváří jako Mac, tak to nejede. Jeden z příkladů je Figma. Máte někdo podobnou zkušenost?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    CLUMP: Ty odkazy už funguji, ale teď se mi iPad za půl dne vybil z 50% na 0% během půl dne ve pohotovostním režimu, takže na tom množství chyb něco bude ...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ja teda tu betu zkousel, ale prisla mi nejaka zabugovanejsi nez obvykle a hlavne se nedaly v Safari otvirat odkazy na dalsi liste dlouhym podrzenim, tak jsem se zas rychle vratil k dvanactce...
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    vecer dobry, mate nekdo taky bug jako ja, ze vam nejde z bety 13.0 nainstalovat dalsi (aktualni 13.5)??

vzdy pri instalaci respringne a napise ze se nepovedla, dost me to stve protoze 13.0 se zacla chovat jodne nestabilne.. diky

btw. kdy je ofiko release 13??
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FARFELOO: No já to zjišťuji kvůli dokovací stanici, kde by to byla fce navíc
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KAZATELL: iPod měl ale všeho všudy 8 příkazů... není lepší iPad ovládat Siri?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FARFELOO: Na iPod se dal kdysi koupit stojánek, který uměl ird přes 30pin předpokládám že USB C zvládne to samé
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KAZATELL: Jak...jak bys to chtěl ovládat?? Muselo by se tvářit jako klávesnice asi...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte jestli se dá sehnat IRD přijímač na USB-C aby se dal iPad Pro ovládat přes starší ovladač k Apple TV ?
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    (mozna by se jeste hodila poznamka - cas od casu)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    FRANCIMOUR: pouzivam VNC Lite a Terminus
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Hoj,

Používáte někdo terminál a Apple remote desktop (alternativy) na iOS a iPadOS? Případně který?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jop..mam ipad mini4...Wi-Fi + Cellular 128GB space gray..vicemene 100% stav..Koupil sem si ho jako "obrazovku" k dronu od DJI...Takze kdyby nekdo chtel..za 10k ho prodavam..S krabickou a vsim dalsim...ale vzhledem k osobni zkusenosti s Dragonem ho jemu prodat nechci...nicmene kdyby mel zajem nekdo jinej..neni problem :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DRAGON: Myslim že tu nedávno nabízel Koudy
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    shanim mini ipad 4, kdyby nekdo mel na prodej. Pouze v super stavu. kdyztak posta, dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam