• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    wtf?:) chtěl jsem pustit youtube appku a tohle se dozvim:)

TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Zdravim,
    prihlasil jsme se do beta programu Apple, abych ziskal iOS10ku, abych mohl na to instalovat i nejaky aplikace.
    Problem je te, ze tedka mi to chce stahnout balicek BETY iOS13 & iPadOS13.
    Vim, ze posledni verze pro iPad2 je 9.3.5, kterou mam aktualne nainstalenou, spis by me zajimalo, jestli to nahodou nedko nezkousel nainstalovat na tak stary zarizeni.
    Diky za jakykoli info.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KULHY: Posilaji si "OAuth login or mail server credentials". To je pro mne naprosto mimo. Ale dik za pokus ;(
    SATAI
    SATAI --- ---
    VFISA: Tak dezinfekci teď s sebou nosívám, abych se po použití očistil ;-)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    SATAI: airmail toho umi hodne, ale zda umi vsechno, co pozadujes, to si budes muset vyzkoumat sam....
    VFISA
    VFISA --- ---
    SATAI: Outlook? Ne, vážně :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Máte, prosím, někdo tip na emailovou aplikaci pro iPad (Pro)?
    Nesmí záviset na zpracování emailů na 3rd party serverech. Musí jít nakonfigurovat, v čem otvírat linky (Firefox). A ocenil bych možnost nakonfigurovat akce pro swype emailů, aby seděly s těmi, co mám na droidu.

Dík moc.
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    Umí ještě někdo vyměnit prasklé sklo u iPadu první generace? Mám ho pro děti do auta, šlape ještě bezvadně. Ideálně Praha
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    JYRKA: Ipad air totez, viz muj post niz
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JYRKA: ja pouzivam swipe klavesnici
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    JYRKA: iPad 5. gen, stejný problém, nevypozoroval jsem podle jakýho klíče
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nekdy se mi v Safari objevi klavesnice, ktera dela dve mezery na jeden stisk, nefunguje dvoumezernik na tecku a celkove se chova blbe. Neprisel jsem na klic, na zaklade se objevi a neprisel jsem na to, jak ji prepnout. Snad neco ukaze screenshot textu. Nevite, co je to za zmetka? Deje se to jen na iPadu Pro, 2017.

HONCKA
    HONCKA --- ---
    potřebuju z ipad pro 10.5 dostat video, když to chci zkopírovat, tak mi to hlásí "Device is unreachable" ios mám aktuální, itunes taky, mám relativně čerstvou instalaci woken.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WITTGENSTEIN: zase gestem zpět, jinak přišel jsem na to, jak se to úplně vypíná
    nastavení - plocha a dock - multitasking - Povolit více aplikací
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HONCKA: A nevíte někdo, jak se toho sloupce pak rychle zbavit?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jestli jde nějak vypnout gesto, který vytahuje safari, když swipnu z pravý strany, celkem mě to u některých her pije krev
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Moc pěkný. Pokukoval jsem po něm, ale kvůli koronaviru si musím nechat zajít chuť.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mimochodem:
    iPad Pro - Apple
    https://www.apple.com/ipad-pro/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam