• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CESKI
    CESKI --- ---
    HONCKA: Dcera má pět let...ale je pravda, že u procreate ji nechám i hodinu...tablet má jen na kreslení. Paní domu ale kreslí na nsvém tabletu do práce, tak se malá inspiruje :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CESKI: to má taky, ale na nějaký větší malování je zase ještě malá (7let), ona má na tablet 30min denně a jsem radši, když si vymalovává obrázky, než aby hrála nějaký stupidity
    CESKI
    CESKI --- ---
    Nechávám dceru malovat v procreate.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MUXX: Dík, ale to jí imho už neuspokojí (je to strašně jednoduchý), do teď omalovávala v Pigmentu a už si tam dávala stínování a různý paterny, tj ideálně spíš dospěláckou verzi omalovánek, ale za nějaký jednorázový poplatek
    MUXX
    MUXX --- ---
    HONCKA: Toonia colorbook a coloring book 18 mely u nas nejvetsi uspech.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    HONCKA: Tak já se omlouvám. Spletl jsem si to. Měl jsem na patterned, ale to je puzzle a ne omalovánka.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FARFELOO: jak se jmenuje? arcade mám
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    HONCKA: Jedna taková je v rámci Apple arcade. Jasně, je to předplatný, ale třeba by vás bavily i další věci, co tam jsou.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Sháním pro dceru omalovankovou aplikaci, ale všude jsou pouze pár obrázků + předplatné, nemam problém zaplatit dejme tomu 200 za 100 obrázků, ale nechce se mi platit 200 měsíčně, nebo případně platbu za kredity a za ty kupovat jednotlivé obrázky
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    HONCKA: jasně že jo
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    STEVIE: Do toho penzionu si volal?
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    STEVIE: tak jsem se k něčemu proklikal a asi za minutu mi volali zpět..
    Nicméně rada zní - odnést na Policii ČR... k čemuž jsem dost skeptickej.. a hlavně tam asi nechci strávit 2 hodin s protokolem tvl..
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    JYRKA: můžeš mě navést kde zhruba? hledám tady a nic jsem nenašel kde komu napsat - https://getsupport.apple.com/
    FARFELOO: penzion, kde už nejsem takže to úplně není varianta..
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    STEVIE: Jde jsi ho našel? Třeba v těch místech je nějaká uložená síť pro ten iPad? Vzal bych ho na procházku a hledal, kde už to zná.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    STEVIE: Kontaktovat support Apple?
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    MAAAT:
    JYRKA:
    Připojit ho nemůžu protože je zamčenéj.

Hlavně už to je skoro dva týdny a nic... Tak nevím co s tím, rád bych ho vrátil nějak
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MAAAT: Pokud je pripojeny k netu. Coz wifi tablet nemusi
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    STEVIE: Majitel by si ho měl najit sám.. Může zaslat na ztracené zařízení zprávu pro nálezce.
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Našel jsem iPad.. co s tím?
    Snažil jsem se přes itunes atp zjistit majitele ale nejblíž co jsem se dostal je email ve stylu
    R****@k*****.cz

Nějaký nápady jak zjistit a kontaktovat majitele?
    Diky
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KAZATELL: Tak pak jedině ten hyperdrive 4v1
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FARFELOO: Naplánuju ho držet v ruce, když bude připojený HUB
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam