• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    HONCKA: da se někde najít kdy jakému zařízení konci updates / podpora?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    LOVE_DALI: Dceři jsem loni na podzim kupoval SE druhé generace v MobilPohotovosti. Telefon byl ve stavu C - měl škráblý displej, což se vyřešilo fólií. Stál cca 6500.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LOVE_DALI: synovi jsem kupoval repasovanou ip8 za 6k a je úplně spokojenej, stav jako novej, záruka
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TOMMY_: imho za litr až 1500 ho střelíš úplně bez problémů
    BTW co že si šel do menšího? Já měl ipad 1, pak jsem skusil menší mini 1, pak mini retina a pak zase větší pro 10.5 a do menšího bych už nešel, když jsem si kupoval minulej rok pro 11, tak jsem se rozmýšlel i nad tím větším, ale nechtělo se mi připlácet 6k
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    co byste brali jako řekněme absolutní minimum iPhone? Řekněme takový untroduction level.
    :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    MUXX: jo. v iStyle mi dali 6K.. uz mam novy mini :)) jeste potrebuju prodat to perko :))
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    ja tahle historicka zarizeni rozdavam - uprimne receno je mi stydno za to jeste neco chtit…
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMMY_:
    Zkus se podívat za kolik se to propdává na bazoši, sbazaru, … Tím bych se řídil…
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TOMMY_: pro 10.5 je 2017 tj mu končí podpora, imho bude mít ještě jednu major verzi ios, cenu bych viděl tak na 5-6k víc asi ne, to by už se pak vyplatil imho koupit nový ipad
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TOMMY_: To nevim, ale oceňuji obrázek! Silver Arrows je super série :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ahoj, jaka je rozumna cena za iPad pro 10,5 (64GB) tusim 2018. V kombu s apple pencil first gen? Pripadne ma o nej nekdo zajem? Diky

FLLIP
    FLLIP --- ---
    Mám na prodej iPad Air 3 (2019), černá barva, 64GB, kompletní balení. A nějaké Smart covery k němu... Nechám za dobrou cenu, kdyžtak PM.
    BOXY
    BOXY --- ---
    GEKONZPRAHY: Jé, super, díky moc. A do PM ti hodím to ID objednávky, když půjde popostrčit, bude to TOP :-)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    BOXY: Zejtra se zkusim doptat, případně mi napiš číslo objednávky a můžu eskalovat.
    BOXY
    BOXY --- ---
    Není tu náhodou někdo z Vodafone? Měl bych dotaz, jestli se neví, kdy by mohl být skladem iPad mini.. Ve firemním OneNet bylo cca 3 týdny zpátky pár kusů, objednali jsme jeden, z virtuální peněženky to stáhlo kredit, ale od té doby ticho po pěšině a už to v e-shopu píše, že skladem nejsou vůbec :-/
    VFISA
    VFISA --- ---
    HONCKA: Na aliexpressu/amazonu jsou neorigi za par supu, co vydrzi než ten iPad doslouzi. Popripade bych se mrkl na nějaký bazos
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    TAP: Zvážil bych předplatný Lightroomu
    TAP
    TAP --- ---
    HONCKA: jo, docela se zadejchává a kupovat vysloužilý periferie se mi taky moc nechce. možná zvážim upgrade na nějakej novější model, kdybych to s tou úpravou fotek myslel nějak vážně.

ale kdyby tady někdo v klubu měl přebytečnej camera kit s lightningem, měl bych zájem :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VFISA: nevím, jestli je dobrá investice kupovat za litr camera kit, když 2017 je už na hraně podpory a další ipady už používají usb-c
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam