• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    LOVE_DALI: Dceři jsem loni na podzim kupoval SE druhé generace v MobilPohotovosti. Telefon byl ve stavu C - měl škráblý displej, což se vyřešilo fólií. Stál cca 6500.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LOVE_DALI: synovi jsem kupoval repasovanou ip8 za 6k a je úplně spokojenej, stav jako novej, záruka
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    co byste brali jako řekněme absolutní minimum iPhone? Řekněme takový untroduction level.
    :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    MUXX: jo. v iStyle mi dali 6K.. uz mam novy mini :)) jeste potrebuju prodat to perko :))
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    ja tahle historicka zarizeni rozdavam - uprimne receno je mi stydno za to jeste neco chtit…
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMMY_:
    Zkus se podívat za kolik se to propdává na bazoši, sbazaru, … Tím bych se řídil…
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TOMMY_: pro 10.5 je 2017 tj mu končí podpora, imho bude mít ještě jednu major verzi ios, cenu bych viděl tak na 5-6k víc asi ne, to by už se pak vyplatil imho koupit nový ipad
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TOMMY_: To nevim, ale oceňuji obrázek! Silver Arrows je super série :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ahoj, jaka je rozumna cena za iPad pro 10,5 (64GB) tusim 2018. V kombu s apple pencil first gen? Pripadne ma o nej nekdo zajem? Diky

FLLIP
    FLLIP --- ---
    Mám na prodej iPad Air 3 (2019), černá barva, 64GB, kompletní balení. A nějaké Smart covery k němu... Nechám za dobrou cenu, kdyžtak PM.
    BOXY
    BOXY --- ---
    GEKONZPRAHY: Jé, super, díky moc. A do PM ti hodím to ID objednávky, když půjde popostrčit, bude to TOP :-)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    BOXY: Zejtra se zkusim doptat, případně mi napiš číslo objednávky a můžu eskalovat.
    BOXY
    BOXY --- ---
    Není tu náhodou někdo z Vodafone? Měl bych dotaz, jestli se neví, kdy by mohl být skladem iPad mini.. Ve firemním OneNet bylo cca 3 týdny zpátky pár kusů, objednali jsme jeden, z virtuální peněženky to stáhlo kredit, ale od té doby ticho po pěšině a už to v e-shopu píše, že skladem nejsou vůbec :-/
    VFISA
    VFISA --- ---
    HONCKA: Na aliexpressu/amazonu jsou neorigi za par supu, co vydrzi než ten iPad doslouzi. Popripade bych se mrkl na nějaký bazos
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    TAP: Zvážil bych předplatný Lightroomu
    TAP
    TAP --- ---
    HONCKA: jo, docela se zadejchává a kupovat vysloužilý periferie se mi taky moc nechce. možná zvážim upgrade na nějakej novější model, kdybych to s tou úpravou fotek myslel nějak vážně.

ale kdyby tady někdo v klubu měl přebytečnej camera kit s lightningem, měl bych zájem :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VFISA: nevím, jestli je dobrá investice kupovat za litr camera kit, když 2017 je už na hraně podpory a další ipady už používají usb-c
    TAP
    TAP --- ---
    HONCKA: no uploadovat a downloadovat 5x na iCloud rawama (neplatim si extra, mám jen 5GB), když mám ty zařízení vedle sebe, navíc spojený kabelem, mi přijde trochu nesmysl. ale asi je to daň za to, že holt ten můj iPad není součástí toho Apple "ekosystému". už to tam peru přes WiFi přes SMB server, mám ale dojem, že přes kabel by to mohlo být rychlejší, kdybych to uměl spojit
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: 2017 Pro
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: tak to spíš USB-C — SD čtečka, ne? Nebo nerozumím poznámce o lightningu.
    VFISA
    VFISA --- ---
    proc ne pres lighting-USB nebo lighting-SD adapter? Pokud je raw a fuji podporovany tak to natahne komplet.

nejsem si jisty jak jede lighting a files, ale u novejsich pro ipadu s USB-C se to objevi jako normalni disk a muzes to tahat i mimo "photos"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam