• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    BELO
    BELO --- ---
    Hledám pouzdro pro iPad Pro 11"(2018) bez zaviraciho vrchního panelu. V podstatě pouzdro jak se dělá pro mobily. Ideálně se zvýšeným "rtem" po stranách. Na iPadu už mám paperlike folii, tj. se tolik nebojím o poškrábání displaye a rád bych t a balet držel v jedné ruce jako Kindle. Pokud by to mělo i držák na Apple pencilt, tak je to značka ideál 👌
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GEKONZPRAHY: nakrmit přeš nějaký alternativní přehrávač přes itunes to nejde?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    GEKONZPRAHY: Nebo predplatit audioteku a pak zrusit (je to, myslim, 99 kc na mesic, mozna maji i free trial). V clenskym obsahu se da docela vybirat.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    GEKONZPRAHY: Stáhnout z uloz.to?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Jak prosím co nejjednoduším způsobem dostat do první generace iPadu Air nějaký audioknihy? Máti je po operaci páteře a musí dva měsíce ležet, je jí přes sedmdesát, takže to musí bejt česky a fakt jak pro debily. A uplně ideálně zdarma. Díky :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HONCKA: ja mel taky uplne prvni ipad.. pak az to 10,5 pro.. ale je to na me velky. tohle je jak ctecka, mala vec co se mi vejde do kapsy a muzu ji tahat denne. mam ip 12 mini, a ten je na X veci malej ale velkej tablet jsem nedokazal nosit. tohle je jak zapisnik :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    myslím, že se to bude měnit, pokud tam nebude HW bezpečnostní důvod. iPad PRO 10,5 (první hranatý) mám a ve srovnání s nejnovějšíma řadama mobilů to je pořád fičák. Ta doba, kdy každý nový iPhone byl znatelně rychlejší než ten předchozí je už pryč...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    STEVIE: má zhruba 5-6 let, předpokládám, že v další major verzi už nebudou první řady ipadu pro a v tý další 10,5" ipad pro
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    HONCKA: da se někde najít kdy jakému zařízení konci updates / podpora?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    LOVE_DALI: Dceři jsem loni na podzim kupoval SE druhé generace v MobilPohotovosti. Telefon byl ve stavu C - měl škráblý displej, což se vyřešilo fólií. Stál cca 6500.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LOVE_DALI: synovi jsem kupoval repasovanou ip8 za 6k a je úplně spokojenej, stav jako novej, záruka
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TOMMY_: imho za litr až 1500 ho střelíš úplně bez problémů
    BTW co že si šel do menšího? Já měl ipad 1, pak jsem skusil menší mini 1, pak mini retina a pak zase větší pro 10.5 a do menšího bych už nešel, když jsem si kupoval minulej rok pro 11, tak jsem se rozmýšlel i nad tím větším, ale nechtělo se mi připlácet 6k
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    co byste brali jako řekněme absolutní minimum iPhone? Řekněme takový untroduction level.
    :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    MUXX: jo. v iStyle mi dali 6K.. uz mam novy mini :)) jeste potrebuju prodat to perko :))
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    ja tahle historicka zarizeni rozdavam - uprimne receno je mi stydno za to jeste neco chtit…
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMMY_:
    Zkus se podívat za kolik se to propdává na bazoši, sbazaru, … Tím bych se řídil…
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TOMMY_: pro 10.5 je 2017 tj mu končí podpora, imho bude mít ještě jednu major verzi ios, cenu bych viděl tak na 5-6k víc asi ne, to by už se pak vyplatil imho koupit nový ipad
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TOMMY_: To nevim, ale oceňuji obrázek! Silver Arrows je super série :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam