VACA: jakoby sory za tenhle stupidni dotaz. Ja jsem prave objednal tu sedivou verzi v CZ layoutu, a prisla mi US... A ted kdyz koukam tak vsude jinde maj CZ verzi jen tu svetlou, tak si rikam jestli to zkouset znova, nebo to maj proste blbe zalistovany a CZ tmava verze treba vubec neexistuje...
Vy mate vsichni tu svetlou?
CROSS: naprosto chapu, s tim displayem. Ja jsem v tomhle trochu vsazel i na tu spolehlivost v dlouhodobym meritku, ktera je u klasickyho podsviceni uz nejak overena… (ale to je jenokm mozna moje paranoia:)
Ted se asi trochu zasmejete, ale ja do tedka fakt mel ipad mini prvni generace 64gb (coz byla v ty dobe nejvyssi kapacita:)
Ono jako vsechny appky co tam jsou nainstalovany, tak furt fungujou. Ale proste vystup z fotoaparatu co pouzivam se za tu dobu dost posunul, a i kdyz to nejak slo tak uz to byla fakt z nouze cnost a poslestni dobou spis bolest, takze pro internetovej vystup "on the go" uz jsem ted radeji zpracovaval fotky na iPhonu.. Kterej mam teda taky uz starej, 7, 256gb (vzdycky sem se snazil brat nejvyssi kapacitu mj. prave kvuli zivotnosti pouzivani)
Ale jako vsechna cest, ten starej iphone 7 furt dokaze prechroupat RAW vystupy z 50mpx fotaku, to jako klobouk dolu:)
Jinak jako petardy jsou to hrozny prave. Clovek kdyz si to naklika v iStoru, +potrebuje ten stylus, pak pripocte za nejakej ten smart cover s klavesnici, a to uz je pak na povazenou jestli si rovnou neporidit malej macbook ve stejny konfiguraci...
Ja jsem po tom posledni dobou pasl nez jsem narazil na dobrou nabidku v zaruce. Rovnou rikam ze tohle bych si ani sam pred sebou neobhajil za plnou cenu ve storu :/
S tou zalohou, na cloudu o tom nepochybuju. Me slo spis o tu plnou zalohu co ma clovek v kompu..