VFISA;
RYBKA: diky za referenci, pujdu do toho teda. Nic zajimavejsiho jsem asi nenasel. Ten magic keyboard je sice cool ale hrozne jednoucelovej, a applacky keyboard folio zase nema ten trackpad, kterej mi prijde praktickej kdyz uz s tim clovek pracuje v tom modu s klavesnici..
CROSS: no prave ze me to nechalo jmeno uplne stejny kdyz jsem koukal v settings/apple id do seznamu zarizeni..
BRAP242: uz soucasna generace podporuje thunderbolt, je mozny pripojovat ruzny huby a prenos dat by mel bejt vcelku rychlej. Coz byl pro me jeden z argumentu do toho vstoupit, ta komunikace s externim hdd primerenou rychlosti.
HONCKA: stojany nejsou problem, vsak ipad umi napajet prez ten tripinovej konektor co ma na zadech, viz napr magic keyboard
CROSS: no jako ja tuhle obavu chapu a taky jsem to mel na mysli, ale zrovna u toho ipadu mi prislo ze je v soucasnosti natolik umele zabrzdenej operacnim systemem ze strany apple kdy v podstate zdaleka neni mozny vyuzit hw potencial naplno, ze ta obava ze bych se pripravil o nejaky zasadni vylepseni, mi nejak odeznela…
Tam akorat “hrozi” ze i 11palec dostane ten lepsi mini-led panel s vyssim kontrastem a lepsi svitivosti. Coz se imho stane, ale ja prestoze to chci primarne na editaci fotek na cestach, tak se toho mini-led displaye trochu bojim z hlediska dlouhodoby spolehlivosti.
Mozna sem jen straspytel a ta technologie pokrocila (zcela jiste) ale mini-led technologie historicky nemela moc dobrou povest a odchazely tam prave ruzny ty segmenty miniaturnich ledek..
(a nebudu lhat ze v mojem pripade taky hrala roly cena ktera byla prizniva za 2tb kus v zaruce)