• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    DUKED
    DUKED --- ---
    ONDRA_99: Ok, muj nazor jsem tu kdysi sepisoval, da se dohledat zkusenost z pouzivani, ne informace posbirane z netu, pro nekoho je kalkulacka a barevne ikonky fajn update, pro nekoho ne.

Nehadam se, pouze rikam, ze se na to letos vykaslali, ale vydali ipad s m4, ktery mel potencial nekde jinde, nez v kalkulacce
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DUKED: Tak ono i ten obsah je uplne o nicem. Proste jen rika "driv bylo novinek vic a ted je novinek malo". Je potreba kvuli tomu delat takova prohlaseni jako "kalkulacka je malo"? Za me fakt ne.
    DUKED
    DUKED --- ---
    ONDRA_99: Hezky tam popisuje vyvoj od ipadOS 15 myslim, jasne, titulek je klikaci, ale ktere youtube video neni, ze
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DUKED: Jezis to je hrozny. Hlavne pojdme hazet clickbaitovy titulky "JUST ruined". Ne nic neznicil, jen proste to nevylepsil tolik kolik by si i zaslouzilo. Ale "znicil" by znacilo ze to je horsi nez predtim. A ne to fakt neni.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Borec to celkem rozumne komentuje tady :

How Apple JUST Ruined the M4 iPad Pro with iPadOS 18..
    https://youtu.be/ame_9x0F6M8?si=xjg7_BOyje_ATcZS

Ostatne, nekde jsem tu sepisoval zkusenosti s pouzivam stage manageru.

Nerikam, ze na tom ma bezet mac OS, ale ipady, kor ve verzi pro, by si zaslouzily trochu lasky
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Je to takovy klasicky vykrik "dodali malo novinek tak s nima koncim". Asi zbytecny resit. ;)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DUKED: Sorry, ale vůbec se nechytám. Aktualizace je zdarma a celkově na iPadu není jen kalkulačka
    DUKED
    DUKED --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ze kalkulacka je trosku malo, na krabice za x desitek tisic
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DUKED: a co tedy myslíš tím plivancem? :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    BINARY_PARANOIC: Tak o AI mi teda vubec nejde
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DUKED: také moc nerozumím… však na tom tvém iPadu by měl běžet iPadOS 18 bez problémů, ne? Včetně AI funkcí…
    DUKED
    DUKED --- ---
    KAZATELL: Ze treba kalkulacka bude na tech m4 litat jak z praku 😉
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DUKED: Co máš na mysli?
    DUKED
    DUKED --- ---
    Kvalitni plivanec do tvare…

Nechce nekdo ipad pro m2, 11”, 256gb wifi+cellular?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    jinak věk aplikací jde nastavit v času u obrazovky u bou děti 9 a 12 mám 17+ aby mohli používat youtube
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    btw co nefunguje? já u obou dětí mám reálný věk a zatím jsem narazil akorát u apple pay
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JYRKA: Tak nakonec jsem se s podporou dopátral a už to funguje, musel jsem změnit věk dítěte a pak ještě upravit nastavení rodičovského dohledu
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JYRKA: Tak jako chápu to, ale jako rodič bych jim třeba nějaký obsah schválil, protože je jen špatně nastavený od vývojáře. Je to i u některých aplikací do školy a podobně. Druhá věc je, že datum přenastavím (třeba jsem se sekl), ale nefunguje to stejně.
    Když jsem třeba dělal “rodinný” iD protože na iPad není možné dát víc profilů, tak jsem dal datum narození naší svatbu a tak dlouho aby byl tablet použitelný, se ženou také nejsem, tak jsem ho hned musel měnit
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WERT: Je to ochrana deti. Apple je v tomhle extrem, no
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL:
    JYRKA: ano, je to napalici!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam