• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    BECKO ty máš tu originál Licenci Zumba? To asi ani jiný certifikát není že?
    Po tom, co dostaneš tuto licenci můžeš nastoupit do fitka - po domluvě a mít tam hodiny. Berout akové lidi ikdyž nemají nějakou školu tělesné ýchodvy?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    a já chci taky instruktorák. mi to strašně šlo :))) zamilovala jsem si to. hlavně mi to fakt zvedlo náladu. po třech tejdnech jsem se šla hejbat a ZUBMBA mě prostě dostala!
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    Tak to je super!

Já byla včera a dneska.. a uplně to miluju!! škoda, že to je jen zatim dvakrát tejdně, klidně bych chodila vic :D
    BECKO
    BECKO --- ---
    Díky, bylo to fajn, baby byly spokojený, já sem to nepletla - nejdřív fňukaly že nestíhaj a pak prosily ještě o další sestavy tak sme přetahovaly .)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    BECKO: Jojo :).
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: držime!!
    BECKO
    BECKO --- ---
    Dneska mám první hodinu dámy, tak držte palce.
    BECKO
    BECKO --- ---
    IZINKA: No tak když lidi nestíhaj, měla by zvolnit.. ale fakt se nebojím že třeba po dvou/třech lekcích bys měla ještě problém. Na styl těch pohybů si holt musí člověk taky zvyknout a nejde to hned. Nikdo nepřišel poprvé na hodinu a nebyl hned hvězda.
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    BECKO: nene, to byla právě ukázková hodina pro začátečníky.. :) první hodina zumby v MB..
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    MAJKA: www.fittop.cz
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: jo na ty jsem taky koukala, ale ty nike a pumy nebyly koženy, což by moje nohy asi v tom nepřežily...
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Vypadaj super. Na tenhle styl dělaj i Nike a Pumy.
    BECKO
    BECKO --- ---
    IZINKA: Možná to byli už pokročilí co jí chodí na hodiny už dýl.. pro úplný začátečníky se dělá většinou něco mírnějšího, ale zase ne o moc. Budeš to stíhat, neboj nic na tom není.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: já se zejtra chystám na tyhle a jestli je tam už nebudou mit, tak budu pěkne nakrkla.. taneční botky
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    BECKO: mě to právě přišlo na ukázkovou hodinu tak trochu složitý.. :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    IZINKA: Jak je ta baba v bílým tričku za instruktorkou u c´mon and dance ze začátku úplně mimo rytmus :D
    Jinak takhle zhruba to vypadá. Holka má ale na můj vkus moc prvků v sestavě dost chaoticky poskládanejch. Každej lektor má ale kromě typických zumba písniček ještě nějaký vlastní, nejlíp ty, který se aktuálně hrajou a na ty si vymýšlí choreografie většinou v rytmu r´n´b nebo hip hop dance a podobně. Moje nejoblíbenější část hodiny .)
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    Ahoj, tak jsem narazila na video z ukázkový hodiny u nás v MB, byla bych ráda za vaše názory co se týče těch sestav (nebo jak se tou říká:) abych věděla, jestli má smysl bojovat o ty místa tam.. Mám doma to DVD a příjde mi to takový jiný..
    http://www.fitstudio-marcela.cz/galerie/videogalerie/rok-2010/zumba-ukazkova-hodina-20-1-2010/
    TERY
    TERY --- ---
    Já ma sálové tenisky od Nike a úplně super.....chodím na zumbu do centrum tance a musím říct, že opravdu super :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Mám tenisky s odpruženou patou od Pumy. Ale debilně mi povolily, takže si do nich musím koupit vložky. Jinak plánuju koupit Vibramy.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: jaký máš boty na zumbu?.. nějaky obyč tenisky?..
    já měla obyč tensiky a nebylo mi to vůbec pohodlny.. musim koupit jiny..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam