• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    jee.. tak to je fakt dálka.. škoda :(
    BECKO
    BECKO --- ---
    Koncem května budu dělat Fit Weekend v lázních Luhačovice, to pro vás pražačky asi není moc aktuální co, dostat se do Brna ,))

Ale luxus cena.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    to jo, je to peklo. se to strašně rozmohlo. no a od pondělí mám hodiny i s chlapem, tak jsme na něj dost zvědavá !!!!!! http://www.fitnessbbc.cz/rozvrh/vsechna-studia/cely-tyden/zumba/vsechni-instruktori/
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    no u nás dvě dalši nový instruktorky, tak jsem na ně zvědava, jdu je ozkoušet...
    BECKO
    BECKO --- ---
    No teď se u nás holky se zumbou roztrhl pytel.. další 3 lidi to začali dělat, mě trefí šlak.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    BECKO: to je super :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=6C_cBwbHZ1Y
    Po víkendu holkám přidám tuhle sestavu, je jednoduchá a skvělá.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELISCHA: jojo já ji mám už čtyři roky. za šestku jsem ji kupovala tehdá. děs. asi mě omrzí tak ji pošlu dál :) tak vim komu ji nabídnout :)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    CELULITIDA: to jsem já na tý ikonce :)))

Bunda je kámošky (pučila na focení) a já bych ji straaaašně moc chtěla... ale už ji neseženu, minulá sezona :(

No já zatim na ten kurz nemám peníze :( takže budu muset vydržet a našetřit.. :(

CELULITIDA: závist.. :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ok ok. díky.
    BECKO
    BECKO --- ---
    CELULITIDA: To se musíš zeptat v BBC.. každá společnost to má jinak. Nedá se říct obecně že budeš mít třeba peníze za člověka nebo za hodinu fixně nebo budeš dávat nájem..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    BECKO: a to mi řeknou - např v BBC - ano, můžeš tady předcvičovat, budeš nám dávat 2000Kč měsíčně.. no a oni mně platit nebudou? Jak to funguje?
    BECKO
    BECKO --- ---
    Nejbližší školení je 20.3. v Praze.
    BECKO
    BECKO --- ---
    CELULITIDA: Nejlepší bude, když si nejdřív zajistíš prostor a pak teprve půjdeš na workshop. Detaily si už projednáš v tom kterým fitku.
    BECKO
    BECKO --- ---
    CELULITIDA: Jojo, mrkni na zumba.com a najdi si nejbližší školení. Jasně tahle licence ti stačí když seš pod fitkem. Kdybys chtěla dělat na sebe jako osvč tak musíš mít akreditovanej rekvalifikační kurz na instruktorku aerobiku. Je to vázaná živnost.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELISCHA: na tý fotce má někdo stejnou bundu jako já. na tý tvýikonce :o)))

... to já chci hnedle. ale nevim jak na to právě :) a jestli to má cenu. ejslti bych pak měla možnost se nějak realizovat, po práci že bych to dělala. a vejkendy. jen nevim kde. ale to je uz asi to poslední. vubec nevim jak to funguje. ejslti si pronajimam studio někde - kde se domluvim a oni mi davaji penize nebo jak to je..?
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    taky si ho chci udělat, jde mi to.. :) ale ještě je brzo na to, chci se trochu víc rozhejbat..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    BECKO ty máš tu originál Licenci Zumba? To asi ani jiný certifikát není že?
    Po tom, co dostaneš tuto licenci můžeš nastoupit do fitka - po domluvě a mít tam hodiny. Berout akové lidi ikdyž nemají nějakou školu tělesné ýchodvy?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    a já chci taky instruktorák. mi to strašně šlo :))) zamilovala jsem si to. hlavně mi to fakt zvedlo náladu. po třech tejdnech jsem se šla hejbat a ZUBMBA mě prostě dostala!
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    Tak to je super!

Já byla včera a dneska.. a uplně to miluju!! škoda, že to je jen zatim dvakrát tejdně, klidně bych chodila vic :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam