• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    BECKO
    BECKO --- ---
    CELULITIDA: Nejlepší bude, když si nejdřív zajistíš prostor a pak teprve půjdeš na workshop. Detaily si už projednáš v tom kterým fitku.
    BECKO
    BECKO --- ---
    CELULITIDA: Jojo, mrkni na zumba.com a najdi si nejbližší školení. Jasně tahle licence ti stačí když seš pod fitkem. Kdybys chtěla dělat na sebe jako osvč tak musíš mít akreditovanej rekvalifikační kurz na instruktorku aerobiku. Je to vázaná živnost.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELISCHA: na tý fotce má někdo stejnou bundu jako já. na tý tvýikonce :o)))

... to já chci hnedle. ale nevim jak na to právě :) a jestli to má cenu. ejslti bych pak měla možnost se nějak realizovat, po práci že bych to dělala. a vejkendy. jen nevim kde. ale to je uz asi to poslední. vubec nevim jak to funguje. ejslti si pronajimam studio někde - kde se domluvim a oni mi davaji penize nebo jak to je..?
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    taky si ho chci udělat, jde mi to.. :) ale ještě je brzo na to, chci se trochu víc rozhejbat..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    BECKO ty máš tu originál Licenci Zumba? To asi ani jiný certifikát není že?
    Po tom, co dostaneš tuto licenci můžeš nastoupit do fitka - po domluvě a mít tam hodiny. Berout akové lidi ikdyž nemají nějakou školu tělesné ýchodvy?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    a já chci taky instruktorák. mi to strašně šlo :))) zamilovala jsem si to. hlavně mi to fakt zvedlo náladu. po třech tejdnech jsem se šla hejbat a ZUBMBA mě prostě dostala!
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    Tak to je super!

Já byla včera a dneska.. a uplně to miluju!! škoda, že to je jen zatim dvakrát tejdně, klidně bych chodila vic :D
    BECKO
    BECKO --- ---
    Díky, bylo to fajn, baby byly spokojený, já sem to nepletla - nejdřív fňukaly že nestíhaj a pak prosily ještě o další sestavy tak sme přetahovaly .)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    BECKO: Jojo :).
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: držime!!
    BECKO
    BECKO --- ---
    Dneska mám první hodinu dámy, tak držte palce.
    BECKO
    BECKO --- ---
    IZINKA: No tak když lidi nestíhaj, měla by zvolnit.. ale fakt se nebojím že třeba po dvou/třech lekcích bys měla ještě problém. Na styl těch pohybů si holt musí člověk taky zvyknout a nejde to hned. Nikdo nepřišel poprvé na hodinu a nebyl hned hvězda.
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    BECKO: nene, to byla právě ukázková hodina pro začátečníky.. :) první hodina zumby v MB..
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    MAJKA: www.fittop.cz
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: jo na ty jsem taky koukala, ale ty nike a pumy nebyly koženy, což by moje nohy asi v tom nepřežily...
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Vypadaj super. Na tenhle styl dělaj i Nike a Pumy.
    BECKO
    BECKO --- ---
    IZINKA: Možná to byli už pokročilí co jí chodí na hodiny už dýl.. pro úplný začátečníky se dělá většinou něco mírnějšího, ale zase ne o moc. Budeš to stíhat, neboj nic na tom není.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: já se zejtra chystám na tyhle a jestli je tam už nebudou mit, tak budu pěkne nakrkla.. taneční botky
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    BECKO: mě to právě přišlo na ukázkovou hodinu tak trochu složitý.. :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    IZINKA: Jak je ta baba v bílým tričku za instruktorkou u c´mon and dance ze začátku úplně mimo rytmus :D
    Jinak takhle zhruba to vypadá. Holka má ale na můj vkus moc prvků v sestavě dost chaoticky poskládanejch. Každej lektor má ale kromě typických zumba písniček ještě nějaký vlastní, nejlíp ty, který se aktuálně hrajou a na ty si vymýšlí choreografie většinou v rytmu r´n´b nebo hip hop dance a podobně. Moje nejoblíbenější část hodiny .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam