• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    ahoj,chtěla bych se zeptat na osvědčenou zumbu v Praze - tím myslím dobrá předcvičující,příjemná atmosféra a aby lekce nestála 150...co jsem tu četla a koukala na internet tak jsem moc nevybrala.
    Ještě jsem to nikdy nezkoušela a nechci se nechat otrávit hned na první lekci,což se mi stává dost často...dík za odpověď
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: byla taková prkenná, nemělo to vůbec dynamiku, příšernej výběr muziky, chyběl tomu šmrc, jako jedno s druhym, fakt nedokážu přijit na jedinou věc, co by se mi libila.. no, trochu jsem ztrhla lavinu a o mě odešlo dalších pět ..ale zbytek zůstal.. ono, když někdo nezná tu dobrou zumbu, tak mu tohle asi přišlo dobry...

tak to se na video těšime.. ;)
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Je to o prachách, co si budem vykládat. Ale ona se tím odrovná sama že má špatný hodiny. V čem přesně se ti to nelíbilo? Hudba? Choreografie? To, že jsi odešla v půlce hodiny je teda solidní průser, tam muselo být něco špatně. Odcházeli i jiní?

Snad vám brzo natočím nějaký choreografie a ukázku z mojí hodiny ,) Dneska mám oslavičku, pak jdu na hodinu a pak zase slavit a pak zase tančit, snad nepřijdu už na hodinu ožralá, to by bylo něco ,)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    tak jsem byla na zumbě na novy cvičitelce.. a jako je příšerna..! už na ni nikdy nejdu.. v půlce hodiny jsem se sebrala a šla pryč, protože mě to vůbec nebavilo, bylo to suchy, bez jiskry a ona byla dřevo a určitě před tim musela dělat dlouho aerobic.. jako i já bych tu hodinu dokazala asi udělat lip.. nevim, jestli ma certifikat, ale jestli to fakt dávaj každymu bez prokázání nějakejch dovednosti, tak to je špatně prostě...
    BECKO
    BECKO --- ---
    Jako teoreticky se dá v pohodě dostat SA a na tom samým místě by vás vyzvedl autobus.. šlo by o víkend 28.5. - 30.5. 2010.

V ceně je 2x ubytování, polopenze, vstup do bazénu bez omezení, 1 hodina sauny a půl hodiny whirpoolky plus 1x denně zumba. 2.835,- Kč
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    jee.. tak to je fakt dálka.. škoda :(
    BECKO
    BECKO --- ---
    Koncem května budu dělat Fit Weekend v lázních Luhačovice, to pro vás pražačky asi není moc aktuální co, dostat se do Brna ,))

Ale luxus cena.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    to jo, je to peklo. se to strašně rozmohlo. no a od pondělí mám hodiny i s chlapem, tak jsme na něj dost zvědavá !!!!!! http://www.fitnessbbc.cz/rozvrh/vsechna-studia/cely-tyden/zumba/vsechni-instruktori/
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    no u nás dvě dalši nový instruktorky, tak jsem na ně zvědava, jdu je ozkoušet...
    BECKO
    BECKO --- ---
    No teď se u nás holky se zumbou roztrhl pytel.. další 3 lidi to začali dělat, mě trefí šlak.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    BECKO: to je super :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=6C_cBwbHZ1Y
    Po víkendu holkám přidám tuhle sestavu, je jednoduchá a skvělá.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELISCHA: jojo já ji mám už čtyři roky. za šestku jsem ji kupovala tehdá. děs. asi mě omrzí tak ji pošlu dál :) tak vim komu ji nabídnout :)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    CELULITIDA: to jsem já na tý ikonce :)))

Bunda je kámošky (pučila na focení) a já bych ji straaaašně moc chtěla... ale už ji neseženu, minulá sezona :(

No já zatim na ten kurz nemám peníze :( takže budu muset vydržet a našetřit.. :(

CELULITIDA: závist.. :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ok ok. díky.
    BECKO
    BECKO --- ---
    CELULITIDA: To se musíš zeptat v BBC.. každá společnost to má jinak. Nedá se říct obecně že budeš mít třeba peníze za člověka nebo za hodinu fixně nebo budeš dávat nájem..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    BECKO: a to mi řeknou - např v BBC - ano, můžeš tady předcvičovat, budeš nám dávat 2000Kč měsíčně.. no a oni mně platit nebudou? Jak to funguje?
    BECKO
    BECKO --- ---
    Nejbližší školení je 20.3. v Praze.
    BECKO
    BECKO --- ---
    CELULITIDA: Nejlepší bude, když si nejdřív zajistíš prostor a pak teprve půjdeš na workshop. Detaily si už projednáš v tom kterým fitku.
    BECKO
    BECKO --- ---
    CELULITIDA: Jojo, mrkni na zumba.com a najdi si nejbližší školení. Jasně tahle licence ti stačí když seš pod fitkem. Kdybys chtěla dělat na sebe jako osvč tak musíš mít akreditovanej rekvalifikační kurz na instruktorku aerobiku. Je to vázaná živnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam