• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    KALHOTKA: jasně chápu:) Já neřikám že je špatná, jen že tam jsou lepší:) Jen je pravda, že ty hodiny jsou opravdu v špatné hodiny.
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    KALHOTKA: No já k ní taky chodim, ale spíš jen protože cvičí v hodiny, který se mi hodí. Jinak preferuju Lolu, je o 100 % lepší a je na ní vidět, že je profesionalní tanečnice a i ty hodiny jsou náročnější a uplně o něčem jiným než klasická zumba:)
    Každopádně souhlasim, že studio euforie je parádní s osobitým přístupem a hezkými prostory ( i když ta velká tělocvična pořád nic moc, ale pracují na ní:) )
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: A bylas teda na jedné hodině nebo na dvou po sobě?
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    KALHOTKA: Byla si u Dity?
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    KALHOTKA: Koukám, že zumba byla supr dokonce dvakrát ;)).
    Jojo, souhlas, příjemná byla určitě jakási anonymita, bylo nás tam celkem dost, ale osobního prostoru dostatek taktéž :).
    Líbilo se mi, že ji to fakt bavilo...byla docela akční. Narozdíl třeba od naší petřinské 'mašiny', která s úderem sedmé hodiny začne cvičit, ani nepřivítá, neusměje se a s osmou hodinou to beze slova balí.. Tam jsem byla jednou :).
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Jo pohoda, tak nějak by to mělo vypadat. Chvilku sem si myslela, že ty gatě má na sobě jenom namalovaný ,)
    BECKO
    BECKO --- ---
    RUSALKA: Všechno je hrozně individuální, časem si každej najde to svoje. Sem ale ráda, že můžu poradit .)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    BECKO: Tyjo, tak takhle zdaleka vybavená nejsem :). A mimochodem, BECKO, díky za tipy, je hezký to číst takhle v kostce :).
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Tepláky mám z gazella.eu, občas narazím na dobrý teplákový kousky za pár korun v Terranově a samozřejmě funkční prádlo třeba Klimatex, Nike, Adidas, Reebok, Puma.. Podprsenku a kalhotky mám od Nike a nemůžu si je vynachválit. Jinak samozřejmě nakupuju na zumbashop.cz .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Jasně, ale aby ti to nepřineslo spíš starosti než radost.. Nechceš se přede oddělat, ale pobavit se. Fakt dej na mě, jdi na jednu hodinu a pokud se na to budeš cítit, zamluv si příště dvě. Opačnej systém by se nemusel fyzicky vyplatit.
    Obleč si v čem se budeš cítit pohodlně, na Zumbu se nosí i sukně. Já teď přemýšlím o zakoupení kraťasů a návleků .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: No jedna opravdu intenzivní hodina je podle mě lepší než dvě, fakt na to bacha je to hodně energeticky náročný.. jestli ses dva roky nehýbala riskuješ svalovou horečku nebo přetažení a to by byla škoda, promysli to.
    KALHOTKA: Čeho seš míšenka jestli se můžu zeptat .)? Celá hodina v podstatě stojí a padá na instruktorovi, takže dej na doporučení určitě.

Dneska sem měla na hodině dámy, který celej život cvičily jen aerobik a fakt nebyly schopný přidat boky nebo pochpit raz dva tři raz dva tři na salsu. Neexistovalo. Bavily se, ale ty pohyby byly brrr.
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: V pohodě to je jen warm up - zahřátí. U toho sou dovolený trochu aerobik pohyby, ale ne zas tak moc jak to má ta holka. Jsou to cca 2-3 písničky na začátku hodiny na rozehřátí a ty můžou trochu připomínat aerobik, ale pak už je normální tanec neboj .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Hele já bych být tebou fakt začala radši jen jednou hodinou, dvě po sobě by se ti nemusely vyplatit - můžeš se přetáhnout a pak máš vystaráno. Chce to postupně.
    No vem si pohodlný oblečení, boty nejlíp aerobikovky s odpruženou patou, ručník a spoustu pití. Nedoporučuju nosit bavlnu, radši funkční prádlo co pořádně saje. Když nebudeš stíhat nebo vědět krok, urovnej nejdřív nohy a pak přidej ruce. A pořád se hýbej, nestůj. No a dobrou náladu si vezmi žeano .)
    Dej si taky pozor na to, ať moc nevyšpuluješ zadek, bolely by tě záda. A u ostatních kroků bacha na rotaci kolen - např. u merengue. A to i na lokty.
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Na dvě po sobě? Odvážná .)
    Já sem dneska cvičila na dni krásy u nás a pak na své hodině a sem na umření, vyřízená .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KITIARA: Ve Vyškově, to ti asi moc nepomůže .)

A dneska mi volala baba ať jim cvičim na nějakým dni krásy, kdybych to věděla dřív, tak včera míň chlastám sakra.
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    BECKO: Předcvičuješ? Kde?
    BECKO
    BECKO --- ---
    Mám nové prostory na Zumbu, hurá .) Musela sem se podělit. Konečně nebudu v krcálku kde se mi vejde max 12 lidí ale se sálem se zrcadly a dokonce i pódiem, hooray!
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Jako já jednu písničku přímo jakože oficial Zumba mám, ale ta mi přijde málo akční. Takže příjmám všechny tipy .) Dík.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: ty jo.. ta naše má fakt husty.. ale jak se to jmenuje na to fakt nepřijdu... ale zeptat se ji můžu...
    BECKO
    BECKO --- ---
    Jo jinak holky jestli máte nějakej tip na nějaký pořádný african beats na který by se dalo zatančit tak do 4 minut, tak beru všechny nápady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam