• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: az takhle casto jo? a kam chodis? ja tedy takhle casto na to ani nemam cas a asi bych to ani nezvladla.. to chodis ob den nebo kazdej den nebo jak?
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    GABUSHKA: já, chodím k Erice, přesně můj styl - více tanec než poskoky/aerobik, je hodně pohodová a veselá, má v hlavě srovnáno a pohyby dělá úplně dokonale, před každou písní rychlke zopákne, co tam bude za kroky, takže se dá chytnout.

http://zumba-erika.webnode.cz/kontakt/rozpis-zumby/
    http://www.facebook.com/group.php?gid=138061499570565
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000188265021

Nejvíc se na ni chodí do Studio Andrea - nevýhoda koberec, v Hrádku je super prostředí - nové centrum, Koloseum je totálně narvaný a bez rezervací, takže to chce tam být minimálně o půl hodiny dřív, aby ses na ni dostala (večerní hodina). V Hrádku je rezervace možná jen na recepci osobně, a v Andree stačí rezervace telefonicky/přes FB. Kontakt na jednotlivá centra má Erika na stránkách. Ted si bude dělat Basic 2 v Itálii u fakt dobrého tanečníka, tak se těším s čím se na nás pak vytasí :)
    Styl Moniky D. Moniky Š., Katky W. apod. aerobikových rychlokvašek mi fakt nesedí, Erika má taneční úroveň a díky ní mám o 6cm méně na zadku, za 2 měs. zumbení! :)
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    Je tu někdo z vás z Plzně??zajímalo by mě,ke komu chodíte,kdo jepodle vás tady nejlepší?
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: až tolik skoků tam není a nemusí se skákat žejo.. my chceme zas další dítko a plánuju zumbit dál i těhotná - nebudu skákat nebo prudce hýbat, ale rukama můžu všechno a kroucení pánví je na těhu dobrý :) nechci taky v dalším těhu tolik přibrat, tak snad rozumným stravováním - nepřejídáním se a bez sladkostí plus 3x týdně zumba by mě mohlo udržet ve formě.

Teď chodím 4x týdně a přijde mi to málo :D - jakože když je den bez zumby, tak jako by bylo něco špatně :D
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: .)) to jde..

S tema zadama to je fakt supr, ono je to opravdu asi tak, ze zapojis uplne vsechny svaly, ja se nekdy pristihnu i pri sezeni s rovnejma zadama!! to je u me dost vrchol teda.. porad na to taham kamosku, co ji taky bolej zada, ale ona se boji kvuli poskokum atd., si myslim, ze to je uplne v poho, nejsou to skoky na trampoline..
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: záda mě taky přešla! a to mám výhřez bederní ploténky, po těhotenství a porodu se to zas zhoršilo, ale nějak se to vyzumbilo :D

Já mám nadváhu, 173cm/83kg, mám na čem makat.. ale jsem i dost svalový typ - jsou mi vidět jak se hejbou i pod tím špekem :) až na tu slovanskou zadnici! Ta mi s prominutím se_e! Jediný k čemu byla dobrá, byl porod na 1 zatlačení :D
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: takhle to ja osobne teda necejtim, ja mam strasnou radost, kdyz odtamtud odchazim :) 2. den uz zase moc ne.. do solarka chodim uz dlouho, protoze opaleny fakt vsechno vypada lip, jedinou zmenu kterou cejtim a hodnotim jako velky plus je to, ze jsem mela docela dost problemy ze zadama a od ty doby, co chodim, tak zmizely.. ale uplne!

Speky sem nak nikdy nemela, vazim 50kg pri 160cm, takze nejakou zmenu na vaze nebo objemu necitim, ale rozhodne je super, ze se clovek zpoti jako prase a minimalne zlepsit si kondicku, chci..
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: chytit se dalo rychle, jen ta prvni hodina byla takova zmatena.. navic ona neukazuje, co bude delat, nybrz to proste zacne delat a az 2. den vecer se omluvila, ze zapomela ukazovat, ze ji nedoslo, ze jsme treba nektere poprve.. natriskano ma strasne, protoze dokazala zaplnit 2 hotely zenskejch :) a to jsme tam volali asi 3 dny po zverejneni toho inzeratu a uz mela narvano a nechtela nas vzit...
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: to teda taky musim rict, ze mas pravdu, protoze ja chodim k holce, ktera ocividne tanci nebo tancila, ma to v tech bokach, ramenou, hlave.. a mela volno a prisla takova mrnava nabusena holcina a rozjela to a jako jo, bylo to dejme tomu dobry, hodne sestav, ale strasne takovy mechanicky az me to nebavilo...
    BECKO
    BECKO --- ---
    MIMISEKU: Jo mě jo. Hlavně, když nemám nový choreografie, tak jsem silně ovlivněná .)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Taky vás zumba tak ovlivňuje na psychice jako mě?
    Já začala nosit víc barevné věci, jsem veselejší a méně psychedelická :D
    Člověk fakt nemusí hulit, aby byl vychechtanej ;)
    Ale taky to zvýšilo moji potřebu slunce (idyla plus koktejl pláž bazén, ale to už bych chtěla moc), takže budu ted půl roku trpět českou zimou, donutilo mě to zajít si párkrát do solárka, špeky nevypadají tak hrozně a já mám pocit, že se opaluju na tý pláži při muzice :D
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    BECKO: to je taky fakt, naše instruktorka mívá jen 2-4 stejné kroky a hned jde další sestavička, v jedné písni je strašně moc jevů, krokových variací, ale má teda natřískáno, rezervace na týden až dva dopředu, jinak bez šance. Pro začátečníky asi moc ne, nebo jen pro ty, co se snadno chytí.

Já jsem zumbě vděčná za 6cm v bocích dolů za 2 měsíce! Což bych dietou nikdy nezvládla - tou max. hubnu ksicht a břicho.
    BECKO
    BECKO --- ---
    haluz :D
    BECKO
    BECKO --- ---
    SHAMMANIC: Ta první žena z lidu, která mluví je tuším z Vyškova, dobrá zaluz.
    MIMISEKU: Jo je to na pohybu znát, to máš pravdu. U tanečních mi ale osobně vadí, že mívají dost složité kroky, protože mají laťku posunutou trošku někde jinde a já kolikrát i při nejlepší vůli nestíhám.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Musím z vlastní zkušenosti říct poznatek, že je velký rozdíl mezi instruktorkami tanečnicemi - co dělaly závodní tanec, nebo jinak profesně tančí, a mezi těmi, co jen dělaly dříve aerobik, bodyforming apod.
    Musí mít tanec v krvi, rytmus a šťávu, a tanečnice hlavně umí dotáhnout pohyb na max., do úplného protažení kloubu i když je rytmus hodně rychlý, pohyby rukama jsou precizní a krásně tanečně ladné, ne jakoby navíc.
    Je to fakt hodně znát a na mě osobně netanečnice působí hodně rušivým dojmem, protože furt vidím ty nedotaženosti, nepropnutosti, takové to odflinknutí nebo naopak vojenský aerobik, což mohou ostatní cvičící, ale ne instruktor. Nebo mám jen moc vysokou laťku od své instruktorky a pak mi ostatní netaneční přijdou hrozný :D
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    BECKO: no ty vole jako! celkem to byly blby 4 hodky, tak si rikam, pohoda, to zvladnu!! v 16:00 prijezd, v 17:00 prvni hodina - s touhletou:

YouTube - Zumba s Vendulou Ko
    http://www.youtube.com/watch?v=-vpWNK8X5hg&feature=player_embedded

tady to vypada na kameru, aby se holky nezapotily, ale ta to tak rozjela, ze 3. hodinu uz nemohla ani ona sama, nebo mi to tak aspon pripadalo.. porad jen stala a tleskala do rytmu, ukazala kroky, stala, tleskala, ukazala, stala atd.
    Ja sem vecer byla rada, ze sem dosla na veceri (a to chodim pravidelne kazdej tejden - sice jednou - ale pravidelnost tam je a chodim uz pul roku)..
    Druhej den v 10:00 prvni hodina, v 17:00 dalsi a to uz sem nemohla ani poposkocit a v nedeli v 10:00 dalsi hodina a do 12 opustit pokoje :)

Takze myslim, ze bud nekde jinde nebo zumba vikend uz ne e..
    BECKO
    BECKO --- ---
    SHAMMANIC: Haha jakto .)?
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    dejmy = dojmy, hehe
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    Tak zumba vladne uz i tady jo? peciš, davam do sledovanych.. chodim na ni a dokonce sem si dala i zumba vikend - ale asi naposled :)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    BECKO: ok, díkec

pak dám vědět dejmy, lektorka bude Lenka Němečková, tak kdyby někdo znal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam