CLOVICEK: heh, tak to se omlouvam :)) ono je fakt, ze v tomhle stylu jsem se zatim nasel nejvic, je mi nejblizsi, ale urcite to jeste neni konecna, porad mam pocit ze mi schazej vyrazovy prostredky k tomu, abych sperkem dokazal rict presne to co potrebuju, ale je to asi lepsi nez na zacatku. ted se k tomu chystam pridat jeste trochu kovarstvi, tak snad se to zas nekam posune. zivit se sperkem urcite nebudu, nechci z toho mit povinnost, jestli neco tak az si budu technikama fakt jistej tak mozna budu sperk ucit, to by me asi bavilo.
ad retezy - tydle jsem se zatim naucil, odshora se jmenujou: Sumbu Kompor, Tulang Naga, Borobudur. ten posledni je fakt tezka svine zdlouhava, paji se po jednom ocku, takze trva hrozne dlouho, naopak prvni dva se klidne daj zaplejtat u televize. to na cem byla navlecena kulicka se jmenuje popcorn chain, je fakt peknej a v evrope jsem ho jeste nikdy nevidel, ale dela se strojove (taky jsem zatim neprisel na to jak).
jeste jsem si udelal dve veci, ale spis uz jenom ze srandy, abych si byl jistejsi technikama, na druhy fotce je ten privesek zaviraci a v nem je misto na milostnej dopis od prvni lasky nebo treba popel z oblibenyho krecka :))