• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    hehe, vyřídilas pozdrav od vnučky? :-)) Je na něj podobná? Kromě barvy teda :-)
    GIO
    GIO --- ---
    asi... devet, navdavkem mistra Ajsíka, okonor ross ice, korduly deda.)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    co znamená spousta? .)
    GIO
    GIO --- ---
    nn kone ne, jen spousta siamek,)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: držím palec s ochočováním stydlínka, referuj jak se to bude vyvíjet. A jak probíhala návštěva v Plzni? Byli aj koně? :-)
    GIO
    GIO --- ---
    to se k tomu zvire treba psychicky "dovyvine", proste dospeje, a nic to nemusi vylozene ovlivnit..
    P4INTER
    P4INTER --- ---
    GIO: no ja presne nevim cim to je ze se boji. Byla na dvou vystavach a pak ji najednou ruplo v hlave a zacala se bat (nevim esi se ji neco neprihodilo na vystave) pak ji zacali este utiskovat ciciny a bylo to no, ale s dobym sou nejvetsi kamos porad se postuchujou spi spolu atd jen nas se boji no, bych cekal ze trauma z cicin si nebude vylevat tim ze se bude bat lidi prece ne?
    GIO
    GIO --- ---
    to je na dlouho, dejte ji cas a trosku pocitejte s tim, ze muze byt takova uz porad, je mlada a jestli vyrustala v problematicke skupine tak si holt muze to trauma nest dele..
    P4INTER
    P4INTER --- ---
    ja tu babusku fakt nechapu, clovek se k ni dostane jednou za cas jinak porad utika a kdyz se k ni dostane a zacne ji hladit tak prede jak blazen nakrucuje se zveda zadek a pak po treba cca 2-3min ji zas rupne v hlave a zdrhne vyplasene :( uz nevim a nechapu proc se boji
    GIO
    GIO --- ---
    kocour je zatim oddeleny a velice vystraseny, takze zatim bohuzel nic.. zitra zacneme s nejakym postupnym seznamovanim.. ale pujde to pomalu, je opravdu hodne stydlivej, tak musme opatrne
    RADUZA
    RADUZA --- ---

jéé, tak jakej je a co ostatní kočičáci? a foto?
    GIO
    GIO --- ---
    uz.. ,)
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    GIO, už?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    GIO: jj modrá, taková byla Elunka :) akorát že ta ještě do toho měla želvu a tak mi ji na prvních 4 výstavách pravidelně přesouvali z barvy do barvy :D
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: spis modra tabby
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    vítejte :-) Lea je sympatická holčinka, má zajímavé zbarvení, lila tabby?
    PURPURKA
    PURPURKA --- ---
    naše nejmladší Lea

IMG_2257.JPG (1832765 B)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    MRNOUS: nestíhám číst všechno, takže mi to uniklo...

GIO: super, to se mi ulevilo, už jsem se bála že to nevyjde :-) držím palec ať si plašánek brzo zvykne :-)
    GIO
    GIO --- ---
    jj,) bude to orisek, ale tesime se
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Jupijajou, takže to klaplo :))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    MAIKOR: spatne ctes mezi radky, nize mas vsechny dulezite informace :)
    [ GIO @ Kocouri, kocky, kotata - jsou krasne chlupata a zaslouzi si nasi LASKU :o))) ]
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    gio, zvědavost mi nedá se nezeptat jestli budete mít bílý přírůstek. Ale je tu ticho po pěšině, tak tuším že bude zamítavá odpověď. Nenapínej a prozraď :)
    GIO
    GIO --- ---
    nee nikdy.) bys jinak nebyl zvolen jako jeho tatinek, ehm, sluha.)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: preci si o me nepochybovala :)))
    GIO
    GIO --- ---
    MRNOUS: me uklidnujes.)
    GIO
    GIO --- ---
    joaha to bylo na mrnouse, pardon.))
    GIO
    GIO --- ---
    P4INTER: ne ja mam lilac point a foreign white
    P4INTER
    P4INTER --- ---
    MRNOUS: jj lila je super ;) akorat obcas ten nas trouba si treba hraje s propiskou nebo necim a clovek na nem najde modrej flek nebo dokonce oranzovej je to takovy nase maly trdlo. ;)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    P4INTER: seal tabby .. proste cernoch :)

GIO: ja vim :) me to neva, i kdyz jsem chtel lilu :)) je uplne jedno jak vypada, dulezite je, co provadi (ale slibuju, ze ho nepretrhnu jak hada, mam ho rad takovyho, jakej je :))
    P4INTER
    P4INTER --- ---
    MRNOUS: nj ty mas vubec jakou varietu? to neni blue tabby ne? to je nase babu ale ta bude taky tmavsi nez je ted este je taky male kocicatko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam