• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GIO
    GIO --- ---
    no uz jsem vyzkousela vsechno to mi ver,))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    jezis, to je mrzute, to na domaci pohode neprida, nebo aspon u nas to bylo dost na nervy a celkove jsme meli doma docela dusno. snazis se je nejak krotit nebo necim uklidnovat?
    GIO
    GIO --- ---
    tu teda omlova vlekly zanet mocaku,a le uz yb mela byt zdrava a tez se obcas prida.. treba soustavne nicej nove schode z modrinu za 25 tisic... uz jsou na nekolika mistech zcernale a muz zuri:-( a ja taky uprimne,a le co uz, zabit je nemuzu,))
    GIO
    GIO --- ---
    i Sophia...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    No já teda zcela soucítím, odchovala jsem mimino mezi igelitama a je to teda masakr...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    protestanti jedni ;)) a ucastni se toho i sophia? tu mam za bozskou damu, ktera se urcite na to vse diva s bohorovnou lhostejnosti :)
    GIO
    GIO --- ---
    ne to ani ne, obcas se rafnou ale spis ze sportu. proste trosku protestuji proti vsemu, mimino jim taky nepridalo.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    porad je problem mezi kordul a jonasem? uf, kdyz si vzpomenu na samuela jak ochcaval, tak mam husi kuzi. tehdy mi to tak neprislo, ale jak mame miminko, tak bych to asi nezvladla. takze preju pevne nervy a ochcane nenasakave povrchy, kdyz uz to musi byt.
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: prubezne pokracuji, a ted se zas rozjeli, furt neco... no siamky no..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    jej, sry za překlepy, tak to dopadá když se píše a kojí naráz.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GENTIANA: takové věci musí člověku být milé, jinak by brzo skončil u nás v Kroměříži v léčebně ;)) naštěstí to nemám daleko. buď mě tam jednou dostanou moji žáci nebo moje kočky, místo už mám rezervované :)))
    ELLA: a záchdek jsi jí ukázala? tak póaždé když se bude chystat, tak ji čapni a dones na hajzlík, určitě to brzy pochopí.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAIKOR: víš ty co, můj největší problém byl, že jsem si pořídila siamku a ona se mnou spala v posteli a já tak koukala a přemýšlela, že mi ten dloooouhej čumák a veliký uši připadají vlastně takhle zblízka ošklivý, jestli jsem neudělala nějakou chybu ve výběru. Ale nějak si nemůžu pomoct, prostě mi to dolejzání, hlasité vítání a podobné věci přišly milé. Těm modrookým hajzlíkům člověk nakonec odpustí všecko, i to strašlivé vytí v metru při cestě k veterináři.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: ajaj, to je nemilé :( jakto že zas začaly/a ?

    GENTIANA: já to mám dost podobně, ale sia bych jako kočku pro začátečníka nedoporučovala. ne každý je tak odolný ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAIKOR: já si siamku vybrala podle toho, že je krásná a protože to byla de facto moje první kočka, tak mi to nastavilo laťku a u každé očekávám, že se bude plést pod nohy i ruce a do všeho držkovat. Nicméně mi přijde, podle té jedné zkušenosti, že siamky jsou inteligentní a schopné uznat rozumný kompromis (moje kytky - shodím a sežeru, tvoje kytky - budu na ně koukat, jak by se daly shodit a sežrat, ale že seš to ty...)
    GIO
    GIO --- ---
    jo jsou to narocne kocky. nase siamske trio ted zas jede chcaci maraton a asi je brzo zabijem:))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    sice uz byla vedle, ale sem patri hlavne - Elza nestyda ;))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    PSYCHOPATICK: hledej orientální kočky... ale plně se ztotožunuju s tím, co píše Maikor :) Není kočka, jako kočka.. tohle jsou náročné kočky :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    PSYCHOPATICK: jsou krasne, ale to by nemelo byt hlavnim voditkem k vyberu tohoto plemene. nejdulezitejsi a pro mnohe nestravitelna je jejich povaha. jsou velmi aktivni, komunikativni a vsetecne. idealni je poridit si rovnou dve a pripravit se na to, ze ti z bytu mohou udelat kulnicku na drivi :) trava pro kocky muze ale nemusi kvetiny zachranit, protoze jakmile kocka zjisti ze neco nesmi a ze te necim nastve, bude to delat pro svou zabavu ;)
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    O co mám však strach jsou květiny, bylinky a stromečky, mám jich plný byt když bych třeba pořídila kočičí trávu zabráním tomu aby mi je nežraly? :))
    BAGRIX
    BAGRIX --- ---
    Zdravím. Daruji do dobrých rukou 6-letého siamského kastrovaného kocoura. Všechny informace včetně důvodu proč rád sdělím případnému zájemci v poště. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam