• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

    Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

    rozbalit záhlaví
    SARRI
    SARRI --- ---
    GIO: zmensuje svuj chov a ma k adopci i dalsi zvirata a taky ma kotatka zrovna .. tak uvidime .. doufam, ze neco z toho klapne .. pokud se s Desire zkamaradime a dohodneme se tak nam ji jeste vykastruje a behem pristiho tydne se muze nastehovat .. uz se tesim .. Suta se behem dvou dnu uplne zmenil .. je desne pritulnej, nehne se od nas a porad Redyho hleda a vyvolava
    GIO
    GIO --- ---
    krasavice, martinu znam, ma krasne kocky.
    SARRI
    SARRI --- ---
    tak upenlive hledam nahradu za jednoho z mych siamaku (viz. [ SARRI @ Kocouri, kocky, kotata - jsou krasne chlupata a zaslouzi si nasi LASKU :o))) ]) aby se mi druhy neuzoufal (dneska je poprve doma sam a mam pocit, ze ho slysim brecet i pres pul Prahy .. uplne se zmenil za ty dva dny co je sam) a zatim nejpravdepodovneji vypada trileta holcicka Desire, ktera je vyrazena z chovu a hleda novy domov .. v sobotu se jdeme seznamit
    =^..^= SNAPE =^..^= siamese & oriental shorthair cats =^..^=
    http://www.snape-cattery.wz.cz/adopce.html
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EVILMIND: jenže zdravá kočka má váhu akorát, ne navíc. A týhle jsme jenom vysadili babiččino přilepšování (kapsičky friskies, kitkat, chleba s máslem a bůhví co) a nechali jí jenom kvalitní granule a kapsy felix a maso. Bez omezení, granule pořád v misce.

    A já radši hubený :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me teda tlusta prijde hezci :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Sranda je, že Lízinku jsme přivezli mámě, že to je asi mazlivá a hebká trochu-snowshoe-s-něčím. Máma celý život tvrdí, že siamky (a to myslí i ty z roku 1980) jsou ošklivé :))) To už by přístě mohla snést i ufona. A že já bych ho moc chtěla.
    Tady teda ještě vypadá jako plyšový špekoun.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tak jsme nechali záhadnou Lízu zhubnout (teda stačilo krmit jako kočku a počkat, až zhubne sama :))) a už víme, co to asi je. Kříženec siamky nebo staršího typu siamky. Někde zkusím zachytit tu hlavu, ale objevila se až po sundání 1/2 kila sádýlka :D
    Povaha teda super, na lidi se lepí, po půldni sama doma pláče, ale každou kočku okamžitě vyžene nebo zakousne, takže musí být sama v celém bytě. Ven by chtěla, ale útočí na všechny kočky a taky zdrhá a pak nenajde cestu domů. Dostane vodítko.

    GIO
    GIO --- ---
    jinak ja chci nekdy v budoucnu sealku, ale ejen tak brzo to nebude.)
    GIO
    GIO --- ---
    Ajsik je Korduly deda.)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GIO: No, já na té bílé netrvám, akorát jsem kdysi viděla potomstvo po Ajsíkovi blahé paměti, teda, jedno potomstvo mám doma, ale vrh, kterej byl způli bílej... a od té doby si sním. A Tähti potřebuje někoho, kdo ji nezabije, ani se z ní nepodělá, protože je, inu, siamka, a když jsem depozitovala, tak dokázala někoho vyprudit natolik, že ani nežral, a to stačilo pár facek bez drápů.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: jejeej, to je jak na houpacce :(

    GIO: aspon mas manikuru :))
    GIO
    GIO --- ---
    na tu miru stisku jen napominat no, ja udelam auu a on se hned lekne a pusti me.) mi normalne prkousl prst tentokrat,a le ho to tak bavi zuzlat prsty, je tim uplne posedly.)Kryspin zas kouse nehty.)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GENTIANA: ja permanentne balancuju mezi myslenkou na seal kote a pak to zase zahanim ze jeste ne a pak me to zas chytne. Jako jednou bude, ale mela bych brat ohledy, nevim co to v nasi smecce udela. Ted mame pohodu, tak se bojim ji narusit.
    GIO
    GIO --- ---
    no v sobotu zas byla strasna... od vcerejska zas lepsi, proste nechapu a nechape nikdo,) ale ja mam nastesti vesmes dost bojovny energicky zvirata, co se jen tak nevzdavaji.)



    GENTIANA: chapu, ale ja uz si asi bilou neporidim, proste je to bile a to v prirode zavani pruserem, me ta jejich nemocnost dost desi, i kdyz kocour je docela cajk, pravda... kdyz o necem uslysim, tak dam vedet.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: to se neni cemu divit, ze je nespokojen, kdyz dostal kosem ;)
    Achjo, Korduli zahada hlavolamu :( hlavne ze se ted z toho dostala a snad doktori zjisti co ji trapi. Ta je ale skoli, co? ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GIO: Nutně potřebuju bílou siamku. Jako, srsly, kdyby byl k mání nějaký starší, vybouřenejší exemplář, tak bych brala k Tähti parťáka, ona je taková jakási lenivá....
    GIO
    GIO --- ---
    Zas takova idylka to není protože s kordulou to je jak na houpačce, chvíli dobře, chvíli blbe , teď budem zkoušet homeopatika ještě ... Proste nikdo neví co ji je
    GIO
    GIO --- ---
    Mají, jsou v pohode, ale kordulku mám doma tak je kot trosku nespokojen, ze s nim není porad venku )
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Ale teda krasa pohledet na tu vasi idylku :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: krasa jasa! S tou mirou stisku ma problem i Elza, co s tim? Ona casto i zapomina upozornit ze se ji neco nelibi a hned se ohani drapem. A co ten zlibivy parecek? Na fotce vypadaji jak cukrousi nebo to spolu porad nemaji vyresene?
    GIO
    GIO --- ---
    Tak Jonáš se dnes poprvé nechal vzít do náruče a dokonce za mnou prisel venku se nechat podrbat, sice me pri hre kousnul do prstu na krev(on strasne rad zuzla prsty a nema miru, typicka zpackana socializace) , ale to nebyla jeho chyba, udelal mi hezky den.))


    a aby to holkam nebylo lito, taky se dneska sluni a couraji po dvore..


    a náš sladký zlobivý páreček.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam