• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    SARRI
    SARRI --- ---
    drzte nam palce, svitla nadeje, ze bychom mohli adoptovat Sukuru (Subu) od Martiny se Snape Cattery .. cekame na vyjadreni, protoze je prisliben do australie .. moc bych si to prala ..
    http://2.bp.blogspot.com/-uLON8qqiZw8/TiVL7r1pzNI/AAAAAAAABJs/ipqHhYMlpL0/s1600/8378906_n.jpg
    mame na vyber jeste dalsi asi 4 moznosti takze snad si nas nejake zvire vybere, ale Suba je o level dal nez vsechny ostatni .. ziskal si me prvnim pohledem a svoji akcni povahou .. vsimnete si ho okamzite mezi vsemi zviraty
    SARRI
    SARRI --- ---
    GIO: neudelas nic opet a zas .. musime jit dal, ale vzalo nas to jeste vic nez to rpvni umrti .. hlavne pritele, ktery se sutou travil dlouhe noci v pracovne a byla to vic jeho kocka nez moje postupne ..
    ja musim okamzite (nechci rict nahradit, protoze to neni mozne) zaplnit prazdne misto ..
    uz mam nekolik variant jak od Martiny ze Snape cattery tak z Arakanu .. vsechno adopce dospelych zvirat, ale tenroktat bude mit hlavni slovo pritel (i kdyz ja budu mit rozhodne posledni)
    moc bych si prala aby byl zas na chvili klid, uz nemam moc kapacitu i kdyz ufon dobiji (srovna mi tu sedi v kline kdyz to pisu .. je to takova moje prisavka)
    GIO
    GIO --- ---
    APRILMOUSE: jj, jsem rada , ze me nekdo chape. mi je bez ni neuveritelne smutno. Sophia je sice taky fajn, ale v Kordule jsem nasla tu povahu, ktera me na siamkach bavi tak moc... a myslim, ze to jen tak nezvladnu prekonat..
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Hm.... Tähti jsem týden neviděla, ale naposled byla živá, zdravá, tlustá a otravná. Takže aspoň tady zatím dobrý.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    GIO: přesně vím, o čem mluvíš, já na Piškotu taky pořád myslím, přestože Pocka je boží... Některé kočky mají tak neuvěřitelný charakter, že to přelepit prostě nejde :(
    GIO
    GIO --- ---
    no... koukam, e peklo nekonci, soucitim, ja jsem bez Korduly jak bez duse furt:-(ale jinou siamku nechci, nemam na to silu, ta nejde prelepit..
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    SARRI: :((((((
    Ufff.... těžko na to něco říkat. Držte se :/
    SARRI
    SARRI --- ---
    teda jeste ze mame ufona .. vcera me normalne rozveseloval .. je ho vsude dost, da o sobe vedet a jasne si rekne co chce .. tentokrat asi tak rychle dalsi kocicka nebude .. zrejme vezmu zas od Martiny nejake zvire .. kote ale spis nechceme .. tak nevim .. rozhodne ale orientalku nebo siamku .. kdyy nahodou nekdo vedel o nejakem zvireti k adopci tak mi dejte vedet
    CORIM
    CORIM --- ---
    SARRI: To teda je setsakra malo. To by chtelo zjistit proc ...
    SARRI
    SARRI --- ---
    CORIM: 6let
    CORIM
    CORIM --- ---
    SARRI: Kolik jim bylo?
    SARRI
    SARRI --- ---
    MRNOUS: zatim trvam na sia ci ori .. kdyz nebude jina moznost tak se ozvu
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SARRI: No doprdele. Lituju všecky zúčastněné.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SARRI: uprimnou soustrast. to je skoro jak u aprilmouse, s Piskotou a Malou ...

    kdybys netrvala na orientalce vzhledem, tak tu mam jednu desetimesicni kocku Bublí, ktera je orientalkou dusi (akcni a ukecana:) a jejiz vesnicky puvod a mix buhvikoho s cim snad zaruci pevne zravi a dlouha leta ..
    SARRI
    SARRI --- ---
    tak aby tech tragedii nebylo malo tak uz mame opet jen jednu kocku .. nasla jsem Sutu dnes po prichodu z prace mrtveho .. umrel ve spanku .. do haje .. uz vsechno vypadalo v poradku, uz se uzdravoval .. rymicka na ustupu a mel i lepsi nalady .. dokonce tu spolu jeste v noci litali jak podesove .. a rano s nama jeste vesele komunikoval .. a ted tohle .. ja uz tomu nerozumim .. mesic a pul po brachovi .. cili jsem zas na zacatku a hleda me opet dalsi siamku ci orientalku pro Lea pro zmenu .. ach jo .. tak uzasnej kocour to byl
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SARRI: to je krasny pohled!

    WOSSI: trosku zaprudim, ale pelichaji ptaci, kocky linaji ;) pomaha jedine cesat, protoze zimni srst musi pryc. My se taky v lete neparime v bundach.
    SARRI
    SARRI --- ---
    tak a je to oficialni ;)

    WOSSI
    WOSSI --- ---
    RAEVA: to pomáhá jo:) zkusím:)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    WOSSI: je jaro, chce to kapsičky s lososem :)
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    hoj siamáci:) sry za ot ale taky vám tak pelichá kočka,respektive čím by to mohlo být?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam