mno tak po temer 1/2 roce s novejma zvirata vam reknu, ze jsem si nikdy ani nepredstavila, ze kocka m uze mit tak vyraznou a zarovej tak jinou osobnost nez jina .. je to tezce kus od kusu .. nase dve ori
kocour - jsem evidentne jeho, kocku ke me temer nepusti a sikanuje ji jak muze .. ode me si necha libit temer cokoli, pred pritele stale utika a boji se ho jak cert krize (i kdyz uz o chlup min nez na zacatku) .. uplne zbytecne, aportuje jednu jedinou mysku na kterou je fixovanej a nosi mi ji v kteroukoli nocni ci denni hodinu, v noci do me dokonce stoucha a budi me abych mu ji hazela .. obcas se odvaze a pusti se do bitky i se mnou .. je akcni, ale porad se drzi zpatky celkove
kocka - je evidentne pritelova, ja ji na hrani nestacim a moc ji nezajimam, ale jeho miluje a nekdy mi az prijde, ze je nasrana, ze pritel neni doma ;)) kdyz se kocour nahodou jen omylem priblizi k priteli (nebo ho pritel vezme do naruci) tak kocka okamzite zarli .. je ji vsude hodne i kdyz je drobounka a ma kolem 3kg a kocoura provokuje ikdyz nemuze vyhrat skoro zadnou bitku a je to opravdu zenska .. cumi na sebe do zrcadla, rve dokud nema nasi pozornost a beda kdyz nekdo odjede na dyl nez den .. to je pak vycitava a nezbavi se ji clovek nasledujicj tri dny vubec .. klickuje mi mezi nohama, skace a leze po me od zeme na ramena a rve .. neustale rve jak kdyz ji nekdo na noze bere .. nebo treba beda kdyz ji nekdo da k jidlu neco co ji nechutna .. chodi kazdeho pozorovat do sprchy a sedi mi na gramofonu furt i kdyz vi, ze me to sere .. trha a kousek vsechnyigelitky a treba do 10kg pytle se zradle se vlopala behem minuty ne zjsem si stihla odskocit .. je skvela ;DD