ja mam Batmana urcite nekde na fotce z vystav ve sve galerii, ale ta bohuzel nejede.
a je to uz par let, minimalne tri ctyri kdy jsem ho videla naposledy, ale bylo to moje hodne neoblibene zire,prestoze sealpoint..
jinak to o tech ocich mam ja osobne primo od posuzovatelu, slysela jsem to nekolikrat, protoze moje predchozi kocicka mela spis mensi a hodne mandlove oci, privrenejsi... jednem se to libilo jako standard, jini rikali ze otevrenejsi oko uz by dnes mit mohla, a ze ori kocky dokonce maji mit oci vyraznejsi nez sia. tot vse. nemam potrebu vam to dokladat nejakymi papiry, proste tohle jsem zazila, rikam, co mi tvrdili na vystavach.) i ted s moji novo kockou je to tak, ze jsou jeji oci probirany, protoze na siamku je ma veliky, kdyby byla zapsana jako bila ORI, tak by to bylo posuzovano jinak. ale zadna vyrazna "vada" to neni tak jako tak, dulezitejsi je pri posuzovani stejne vzdycky celkovy charakter toho standardu, vaznejsi odchylky jsou neco jineho.. mimo jine ta vaha, kterou se tu ohanite,a lwe holky, uprimne, pokud to neni podlozeno a to zvire si nepotezkate, vime prd... siamky a ori kocky maji byt drobnejsi, za tim si stojim i ja a furt lepsi kocka trikilova nez sestikilovy hovado kocour, to si myslim ja.)) a to mozna jeste podcenuju prisel mi i vetsi:) ale oni jsou stihli no.. muj siamak je tezky, protoze ma z pobytu venku docela podvozek a je takovy"podsadity". proste spokojena kocka no:))