• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: Může, stalo. A slyšela jsem o tom víckrát, že někteří jedinci tu kušnu nezavřou a to, že sípou, jim vůbec nevadí. Tähti taky jednou ztratila hlas a byla hrozně vyjevená, že se snaží, jak jen může, ale ono ticho!
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAR_TINA: Awik mi asi pred mesicem nastydl na balkone a mel kaslicek. On chrapti normalne, takze chvili chraptel jeste vic a nakonec prestal uplne mluvit :D. Po case zase zacal normalne chraptit :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MAR_TINA: jo stavalo se mi to u siamek :-) Pocka je jakasi nerozbitna :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAR_TINA: na moje chraptění používám pantenol, ale nevím jak to dostat do kočky, neb co se nepolyká, to se cucá...
    SARRI
    SARRI --- ---
    MAR_TINA: Izzina se z toho vzdycky vyspi teda
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SARRI: a malej prostě ječel a povídal celý den, protože je kotě a neumí přestat. Tak teď chudinka chraptí. Únavu z mnohahodinového průzkumu a hraní zaspal a zajedl, ale hlasivky chtějí víc dní. Dneska chraptí už druhý den. :/
    SARRI
    SARRI --- ---
    MAR_TINA: stava se to kdyz jsem s kocourem dlouho na veterine a kocka mezitim doma bez ustani rve .. kdyz prijdeme tak uz skoro chrapti mno
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Může kočka, která jeden den pořád žvaní, ochraptět? Stává se vám to u siamek?
    Ernesto sotva píská. ALe zase mele často, takže si to asi neodpočine.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    AZRETKA: Tak tuhle taky nutně potřebuju.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAR_TINA: Já mám teď taky plno:3 siamy, 1x ORI (mourka), 1x evropský z motoru
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GENTIANA: no jako mourka ze dvorka vypadají i kresbové orientálky :D
    Harriet, moje skoro zrzavá mourka ;)

RADUZA
    RADUZA --- ---
    MAR_TINA: uka to vše pohromadě, jestli to půjde
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    jo a zapomněla jsem nahlásit, že možná-siamka aneb kočka ze dvorka se naučila od určitě-siamky držkovat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AZRETKA: Siamku nechtěl manžel, že prý je to moc emzák. A taky jsme slyšeli zvěsti o tom, že se nyní vyskytuje dost vad a krátkověkost. A teď máme všechny sloty plný, jednu nečekaně nad plánový stav. Takže máme kombinaci evropská ze dvorka 2x, evropská na dvorku 1x, možná-snowshoe, ruská a habešská. Je tu prostě plno :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    AZRETKA: No, nejlepší asi budou ocíci. Komplikovaná povaha ze dvou směrů a vypadají skoro jako moura ze dvorka.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    Habešanky se mi líbí moc, také jsem o nich uvažovala než jsem se definitivně rozhodla pro siamy. Ale řekla bych že mají možná ještě složitější povahu než siamy :D
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MAR_TINA: habesky jsou především zábavní zabijáci.malé, ale vražedné.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: A eště k tomu rusku. Jestli se nepletu, tak jich máte okolo sedmi, ne? Už by to chtělo infografiku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIO: žvaní pořád. Na všechno držkuje a má několik mnoho různých proslovů :))) Od šesti od rána tlamu nezavřel, teď snad usne.

Habešky jsou skvělé, to si pořiďte. Mají taky velký uši a dlouhý nohy.

GENTIANA: Myslíš, že ta žížala jde vyfotit? Nejdřív to nevylezlo z pod postele a teď se to nezastaví. (A taky máme k habešce rusku, ale ta ještě nevylezla, ta se bojí moc.)
    GIO
    GIO --- ---
    MAR_TINA: kdyby siamky jecely jenom, kdyz se clovek sprchuje, to by byla pohoda.) ale habesky jsou podobne hlucne ciciny, taky proto se do ni taky jednou chystame.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam