• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: ja myslim, ze stevarda muzes oslovit , aby se vymenili, kdyz s e konkretni kocce nelibi..
    GIO
    GIO --- ---
    nadherna je,) a dogy taky, jenom ta moje ma furt strasne trhly vyraz, majestnatost a elegance nikde.))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ENKATT: vyřídím :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MAIKOR: skvostná
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    DOMINIQUE01: děkuji :)
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    MAIKOR: a meli pravdu, je nadherna :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Interfelis Brno byla součástí několika souběžných výstav včetně Intercanis, koní, hospodářských zvířat, myslivců a asi i dalších. Mělo to tu výhodu, že jsme krásně zabili čas a viděli spoustu krásných zvířat (kromě koček samozřejmě). Výstava probíhala poklidně, žOfina neříjela, nesla to statečně a užívala si obdiv návštěvníků. Posuzování nesla lépe než minule. Jen teda na stevardku (ta, co uŽofku předváděla minule na BIS a strašně na ni vrčela) byla protivná okamžitě jak se k ní přiblížila nebo i jen co byla na dohled. Je to možné, že by jí konkrétní člověk tak moc vadil? No dostala Ex1 a CAC, nominaci tentokrát nedostala, ale já jsem za to i ráda, protože jsme si ušetřili nervy (lze vyměnit stevarda?).
    Zvládli jsme to v klidu a se ctí, bez trapasu ze sekance :)
    A pár slibovaných fotek, ať si uŽofka užije minutu slávy :))

    "jééé, to je siamka? Ta je nádherná, můžu si ji pohladit?" jsme bohudík slýchali častěji než "fuuuj, dívej na ty uši" (to jsem zaslechla jen jednou)




    miláček dětí :)


    "milovaná" stevardka


    čekání v bezpečí


    black and white


    vybírání do BIS, konkurence veliká, nakonec vybrali želvu paní Stěničkové IC Marley Muriel Simon*CZ, což bylo jasné hned na začátku. Mimo to, že uŽofku držím jak prase kost. Ale už trénujeme pořádný výstavní úchop :))


    mačkání jí ani nevadilo






    doprovodným programem byl "Králičí hop" :)))


    a ještě si neodpustím pár fotek z protějšího pavilonu - z Intercanis. Snad vás tím nikoho nepohorším :)) Lovečáci byli naštěstí o den dřív, v neděli jsme potkali tyto krásky. Slintala jsem nad nima jak se na dogu sluší ;))


    a majestátní vlkodavové :)
    GIO
    GIO --- ---
    moje nejoblibenejsi.))
    GIO
    GIO --- ---
    pozice krab, ano,)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: no asi jsem, dnes máme z výstavy spoustu fotek, tak až to muž zpracuje, něco sem dám, flákám to, jsem na to hrozně líná. Aspoň, že muž není :)
    jj, na to by se zapomínat nemělo, nejdůležitěší je zdravé zvíře, všechno ostatní je jen bonus.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: s tím jsme taky šli na první výstavu - jaký dostane posudek a co na ni vlastně řeknou. A i když má oči kulatější a uši trochu výš než by mohla mít, tak dostala ex1 a nominaci, v posudku samou chválu až jsem si říkala, jestli to někde nepopletli. Asi jsem na ni moc přísná :)
    Všechny je máš moc krásné! Je to hezký a pestrý vrh :)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: má hodně tmavé tělíčko oproti těm prvním fotkám, ta kresba zase vynikne nebo už takhle zůstane?
    ale je parádní :-)))
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: ti siamáčci jsou nádherní, nějaké nové fotky toho čtvrtého by nebyly? :-) a azazel má nádherně zbarvené oči i když vypadá docela zle :-)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    už jste viděli? kterak ustlat postel s asistencí :-)))

    https://www.facebook.com/fidalgosphynx/videos/615255438589662/
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    SCHWALBE: Hele u kocoura je lepší když jde na mazla, víme jak žije většina chovných kocourů ;) To pak musíš fakt dobře vybírat, ke komu půjde!
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    Tak já se na výstavy vcelku těším, s Julčou jsem nemohla, ta je nesnáší a zacházet do extrémů a dopovat ji fakt není nic pro mě. Awík je na výstavách v pohodě, Andy už méně, posledně sekl posuzovatele do ruky a vysloužil si diskvalifikaci :D No ale v kleci se nechal obdivovat, ukazoval se, předváděl, takže to s ním asi ještě jednou zkusím a když to nepůjde, tak holt zůstane už jednom doma, mazlík. Harry je v pohodě, nejhodnější ze všech, ale i když mě z chovatelského hlediska dokonale vyhovuje, pro výstavy, kde je třeba mít uši dolů, s ušima trčícíma hrdě nahoru díru do světa neudělá :D
    Akorát já mám výstavu taky v ohrožení, neb Harry zdá se sekla Awíka do koulí, tak bedlivě sleduju vývoj škrábance, kdyby se mu to zanítilo nebo vypadalo nehezky, tak to asi budu muset odpískat ...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: No na ty kocoury chudáky jsem právěže myslela na prvním místě, proto jsem se na to ptala. Žofi teď už neřve vůbec, tak to byla asi jen nějaká přeháňka. Navíc ani nevystrkovala zadek, tak to asi říje ještě nebyla.
    já výstavy taky neprožívám, chci se tam domluvit na kocoura a nakoupit stelivo. O žádné tituly mi nejde a navíc to už ani není potřeba. Proč bys s Azazel musela?
    CORIM
    CORIM --- ---
    SCHWALBE: Proc bys musel na vystavu?
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    MAIKOR: právě proto jsem se ptala, jestli se to vůbec smí. uŽofka dnes už huláká o dost míň, tak kdo ví, co to vlastně bylo :)
    CORIM
    CORIM --- ---
    SCHWALBE: Mno - si pamatuju na vystave - nejdriv jsem delal pro majitele dvouklec pro kocku a kocoura a za cca 1/2 hodiny zase 2 jedno klece. Kocka se zacala mrouskat a kocour se ji snazil nakryt :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam