• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

    Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

    rozbalit záhlaví
    GIO
    GIO --- ---
    IPH: ono hlavne myslim, ze chovatelsky rad nejak omezuje pocet vrhu v jednom roce, ne? ale nevim jak je to aktualne, se tim moc nezabyvam a moje kocka od posledniho neuspesneho kryti jeste nemrouskala.)) aspon je doma klid:)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    IPH: No mi Julča začala pořádně mrouskat až půl roku po porodu a znovu nakrýt jsem ji nechávala při dalším mrouskání, tedy v 8m od porodu. Ale to nevyšlo, tak měla jedno mrouskání pauzu a znovu jsem ji jela nakrýt 12m od porodu. Jak to je se zabřezáváním a jeho úspěšností v závislosti na délce odpočinku po koťatech ale nevím. Teď se spíš přikláním k názoru moc dlouho nečekat, ale to spíš proto že Julča je bez koťat dost nemožná :D
    IPH
    IPH --- ---
    jinak me ta moje matka kocicaku Limuska mrouska zas o sto sest...kdybych nejela na mesic pryc a mela uz udany dva posledni kocourky, tak bych snad uz i premyslela, ze ji zas odvezu ke kocourovi...evidntne se ji to zalibilo, jelikoz mam pocit, ze rve snad jeste vic nez driv.)) btw. nejake zkusenosti se zabrezavanim kocek po porodu? u koni se treba tvrdi, ze idela, kdyz se nechaji hned pripustit, pac pozdeji je mnohem mensi pravdepodobnost...
    IPH
    IPH --- ---
    SCHWALBE: jeee, dik!.)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    SCHWALBE: se musím juknout, inspirace není nikdy dost!
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    SCHWALBE: já jen že Nomen Omen, jinak v poho ;) Jsem zvědavá co vymyslím já tentokrát :) Na B to ještě půjde ale na C nevím ...
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    SCHWALBE: udělej, v týdnu 33 a 34 mám dovču. Navíc 15,16.8. je v Ově výstava. Asi se tam mihnu, buď s kocoury nebo bez, ještě nevím neb Julča má 19.8. termín ...
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    YENNEFER: prostě nasadit a jít :D
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    SCHWALBE: bodejď, když s jí dala takové jméno! :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    my jsme hned po nasazení kšírů táhli kočku ven, aby viděla, že se jí ihned dostane příjemného. Ale to byla kočka, co chtěla ven.
    SARRI
    SARRI --- ---
    my jsme jim to proste nasadili a nechali je v tom behat doma .. i kdyz viditelne trpeli nebo protestovali tak jsme to ignorovali .. ;)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: ta je nádherná.... jak zlobí? :-)))


    mate tu někdo zkušenosti s učením na kšírky? potřebovala bych pár rad, jak s tím začít, abych kočku moc nestresovala...
    CORIM
    CORIM --- ---
    AZRETKA: Žoužel
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    Žádné fotečky? Tak tady pár fotek plavé lvice na slunku ;)



    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: mimochodem, Ernesto si rozšířil spektrum oblíbené potravy. O těsto na palačinky, kaštanový krém a okraje lepenkových krabic. Granule stále nežere :D
    IPH
    IPH --- ---
    SCHWALBE: no, neni to vubec jednoduchy...nastesti mam ze vsech novch majitelu vcelku prijemny pocit, tak doufam, ze se budou mit bozsky.)) za preveleni na me dik!.))
    IPH
    IPH --- ---
    btw. jeste nam doma zbyvaji dva hnede teckovani kocourci..jeden z nich velmi povedeny, cely tatinek.)) tak kdyby nekdo premyslel o novem clenovi smecky.))
    IPH
    IPH --- ---
    SCHWALBE: no hlavne jak je s ubyvajicimi kotatky najednou doma min a min zivo...zas je ale super, ze si clovek ty zbyvajici vic uziva.))
    IPH
    IPH --- ---
    tak vcera prvni kotatko uz skutecne fyzicky opustilo nas domov...novi majitele vypadaji moc fajn, tak doufam, ze se bude mit skvele...nicmene musim rict, ze je to zvlastni pocit...jeste ze si jedno nechavame!!.))
    IPH
    IPH --- ---
    SCHWALBE: no, myslim, ze by to slo...jenze havanku si vcera zamluvil jeden saramantni mladik.))

    MAIKOR: tak vsechny kotatka najdes tady: http://kuceraiva.wix.com/amorphy-thiarry
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Gio, nepsalas bakalarku na tema kastrace? Nemas info o tech casnych kastracich? Taky me to zajima.
    GIO
    GIO --- ---
    Pravda asi vlastne je to uz skoro ono )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam