• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

    Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

    rozbalit záhlaví
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: a jak to linkuješ z FB, mohla bych nějaké obrázky přihrát až budu doma, v práci nám FB samozřejmě blokujou ;)
    GIO
    GIO --- ---
    linkuju z fb, protoze mi nejede galerie no..
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: No já se tradičně na obrázky juknu až doma, v práci mi některé blokujou :(
    GIO
    GIO --- ---
    oni maji vnoci zhasnuto, pres den denni svetlo, ale pristineno, protoze kos je pod kreslem a to je oblozene rucniky aby tam mela sero..
    GIO
    GIO --- ---
    a prvni a treti jsou černoty, kluk a holka..s nejvetsi pravdepodobnosti..
    GIO
    GIO --- ---
    tak ja to teda risknu a zverejnim je)


    prostrednak osh b24
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: To oni vesele koukaj a pak nekoukaj, protože se jim to zalepí :D Zhruba tak do těch 2 týdnů je dobré jim moc nesvítit a jak říkáš leštit tím oftalem :D U mě se tak jako střídaj, jednou má zelepené oko žlutá gumička, pak zelená gumička, oranžová byla taky zalepená, bílá i fialová, žlutá taky, tak myslím že jen růžová gumička se mi za celou dobu nezalepila :D Ale už mají 19 dní, tak už teď všichni opravdu vesele koukaj oběma očima.
    GIO
    GIO --- ---
    AZRETKA: jo tak nase predesla kotata taky koukala driv, ale rozhodne ne tak brzo:)) tihle se loudali v brise tak spechaji venku.. holcicka ma trosicku prischle jedno oko, tak uz lestim ophtalem. kluci oba mzouraji, ten cokoladak jeste teda poradne ani jednim, ale cernoch uz kouka vesele obema.)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    Ha, tak se mi asi podařilo přeci jen ty koťata nakazit :( Naštěstí ne ta mimina, ale ta odrostlejší od Julčy. Takže jsme zrušili dnešní focení a léčíme se. Naštěstí to nevypadá na nic vážného, jen dvěma klukům teče z očí a nosu, tak snad už bodou zítra OK.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: Gio, siamčata a orientálčata otevírají oči už od druhého dne po porodu, to je u nich normální. Oni jsou oproti ostatním koťatům magoři, chtějí vše rychle rychle. Akorát ty oči na to ještě nejsou připraveny, tak je drž spíš ve tmě a šeru a a jakmile / pokud se jm zalepí, ošetřuj oftalem a oftalmoframikoinem :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: jezisi u vas jsou trendy, konce panevni, prenosenost ;)
    GIO
    GIO --- ---
    jinak u nas uz to mzoura... je jim ani ne pet dni..asi jsou prenoseni
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    ANABEL_LEE: No Awík je sice mega čistotný, ale holt má koule a teď co přišla koťata, tak to dává všem na vědomí, kdyby si snad někdo nevšim :) Ale je chovný a tak mu kuličky ještě nějaký ten pátek zůstanou, stejně jako přezdívka ;)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    AZRETKA: no, to ja mam kocku ktera se jmenuje Tvářila nebo taky Hučila (vskutenocsti Miluška ale furt se tvari nasrane nebo huci) a taky mladeho kocourka, ktery ma prezdivku SRAL (podle vzoru Bral z Hobita), pac neukaznene sere pod gauc. Kastrace se blizi :D jooo kocicky milacci :)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    ANABEL_LEE: Zrůda je fajn :) Ale aby v tom chidinka Harriet (Ludra) nebyla sama, tak Julie je PIZDA a Awík si nově vysloužil CHCÁČE :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    AZRETKA: Ludra, to je jak jedna moje kamoska, mela cubu a rikala ji Zruda :D
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO:
    O lidských dětech a jijich přírustcích toho vím zas já akorád prd :)
    Samozřejmě se bojím, že je nakazím, se k nim moc nepřibližuju, teda pokud mi je Ludra nezačně nosit do postele. To je nakojím a honem od nich pryč. Ale asi budou celkem odolné, jsou u mě v ložnici a tam mám o poznání chladněji než jinde v bytě (typický anglický studený odchov).
    Porodní váha kolem 100 je ideální. To měli Juliini. Ty Ludřiny měli míň, od 80 nahoru a jedno mělo 100
    GIO
    GIO --- ---
    AZRETKA: boze to je jak lidske dite,skoro:)) teda to moje presne.)))

    a co rymicka a kotata, nebojis se ze je nakazis..?

    btw. ti Rourini meli vsichni kolem 100g porodni vahu..
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GENTIANA: No mě to pak došlo, že je o asi míněno takhle :) Ale ti krémoví kluci jsou jen dva, dva další jsou lila a další dva se zdá se podařili plaví, resp. jeden plavý kluk a asi jedna plavá želva po mamince ;) No ale jistější si budu až to vyleze z temného brlohu, kde slunce nesvítí (akorát moje baterka a blesk fotopřístroje) a začne se to plantat na světle se siamčaty :D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    AZRETKA: já tím myslela, že až ten ori vrh poporoste a začne se prát se sia vrhem.
    Ale ano, krémovou siamku bych brala.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    YENNEFER: Bohužel na obrázek se můžu juknout až doma, v práci mi to blokujou ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam