• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    prosím, pošlete mi nějaký kontakty na dobrý pražský nebo blízk chs. paní, co ode mě má už léta kočku, chce pořídit jeden či dva ks vymazlených uřvaných. už právě měla jednu, teď jí umřela na melanom a nějak si život bez ori/sia nedokáže dál představit.
    dík)
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Balení dárků. Kočka se kazdorocne meni v lýkožrouta.

    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    APRILMOUSE: Oni jsou oba... Firu je taková Princezna, rozvážně, má svý manýry. On se slaďoch, že mu odpustíš i to, že drápe gauč. Jsou to dárečci :)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    BESTIEVSAMETE: on je teda fakt ale sládě boží :)
    GIO
    GIO --- ---
    to bude dobry.)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Sorry za tapetu,par fotek ze seznamovani. Nic z toho nevedlo k naslednemu sporu ;-)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    BESTIEVSAMETE: tvl teď koukám na ta měkký i všude... mno jsou to "ti kočičáci" :-D
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    A teda ještě dodám, že Firu dělá fakt obrovský pokroky každej den. V sobotu byla fakt nepříjemná, v neděli sem se na to chtěla vybodnout... ale už v pondělí to bylo lepší a včera už zvládli ležet na jednom škrabadla aniž by se sežrali. Spali v jedné posteli (každej u svýho člověka), jedli z mističek skoro u sebe a Firu už v jedno přítomnosti i přede a je schopná se uvolnit a nechat mazlit. On je trochu vychcánek, když vidí, že dávám bedlivý pozor, tak ji zlobí a pak se běhá za mně schovat.
    A včera už byl i náznak jejich společné hry, tancovali kolem sebe bez syčení a pak teda došlo na poštouchnutí z obou stran, ale úplně nežný a bez drápku a následného uražení se :)
    GIO
    GIO --- ---
    jasne, spis jde o to, aby tam nebyl kazdy den, jednorazove je to ok.)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    GIO: a jo, souhlas, to pondělí bylo dlouhý a ani mně se to nelíbilo. ale lepší, než aby se tam vzájemně utahávali a naháněli (on je totiž taky pěknej padouch)..
    GIO
    GIO --- ---
    BESTIEVSAMETE: lila, jasny, pekny!:)
    GIO
    GIO --- ---
    no ja mam prave taky velkou koupelnu,) ja tam zavirala vsechna kotata najednou i s mamkou, spis pro jeich bezpeci, aby si v nasi nepritomnosti neco neudelala, nekam nespadla a jinak se neprerazila, kdyz jsme tu nebyli..
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    GIO: V papírech má Lila - tečkovaný. Je to taková "kapučíno" barva, není to rezatý...
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    GIO: My máme velkou koupelnu + on není už tak malej, narozenej je 5.8., takže už má rozum. Stresovanej ze změny prostředí byl asi 20 minut, pak to tam prohlásil za svoje :-D
    GIO
    GIO --- ---
    no pokud to neni panelakova koupelna tka ok, jinak mi to pridje na dlouho docela no.. snad si to sedne rychle..proroze takhle malinkej proste to neni dobry aby byl zavirany no.. to se srovna o Vanocich kdy je ohlidate
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    GIO: o víkendu byl jen na noc, v pondělí byl na 6 hodin v noci a na 7 ve dne. V pondělí v noci jsem ho tam uložila kolem půlnoci a to šel spinkat, byl úplně utahanej. Ve 4:30 se vzbudil a začal s mnoukingem, tak jsem ho pustila a už to dospal u nás. V 9 jsem ho tam zas a ve 3 pustila a od té doby už byl venku pořád, spinkali s námi oba celou noc. Protože se ale moc nevyspali (sice se nic nedělo, ale oba byli dost ostražití), tak jsem ho před odchodem do práce uložila do koupelny do pelíšku a na oběd se otočím doma a zase ho vypustím. Potřebujou čas, kdy oba spěj (a on v koupelně spinká, cítí se tam bezpečně).
    A jen tak pro formu, než budu za trapitelku. Naše koupelna je ve velikosti malé garsonky, má tam hračky, jídlo, záchod, teplý pelech u koupelnového žebříku, aby mu nebyla zima, část podlahy hřeje..
    A včera už zvládli společnou hru, aniž by vůbec došlo k syčení. taky si každej našel místečko na škrabadle. Od pátku máme volno, muž až do Nového roku, takže už tam bude chodit jen na vlastní žádost, ale myslím, že to ani nebude třeba - Firuška to zvládá daleko líp, než kdo z nás čekal.
    GIO
    GIO --- ---
    kocourek peknej, takhle z fotky nepoznam barvu..na cokoladu je svetly?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam