BULHI:
CRS1138: Asi takto: mám v template definované tři horizontální menu a pod nimi se načítá obsah. No a já řeším jak načíst obsah vždy pod určité menu, které je zrovna používané. Například když si kliknu některou položku z prvního menu, tak se mi obsah načte hned pod první menu. A následovat budou zbylé dvě menu. Nebo když půjdu přes položku v druhém menu, tak budou ve výsledné stránce dvě horizontální menu pod sebou, pak článek a pak zbylé třetí menu. Css varianta byla možná, protože znám výšku jednotlivých menu a načtený clánek by měl taky statickou výšku (scroloval by se horizontálně). To by šlo pouze pokud bych znal které menu uživatel zrovna použil. Otázka je jak donutit wp_nav_menu připojit třídu například active-menu (jako to jde v případě jednotlivých položek v menu kde lze připojit current-menu-item). To jen tak na obhajobu. Php varianta, kterou bych chtěl použít by jednoduše prohazovala ty tři menu s obsahem. Ale zase je tu ten problém jak zjistit které menu bylo použito. wp_nav_menu nemá tolik možností
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_nav_menuPředstava je asi taková:
<?php
if ( $pouzitemenu=='menu-jedna') ) {
wp_nav_menu( array( 'container_class' => 'menu-jedna', 'theme_location' => 'primary' ) );
echo $obsah;
wp_nav_menu( array( 'container_class' => 'menu-dva', 'theme_location' => 'secondary' ) );
wp_nav_menu( array( 'container_class' => 'menu-tri', 'theme_location' => 'third' ) );
}
if ( $pouzitemenu=='menu-dva') ) {
wp_nav_menu( array( 'container_class' => 'menu-jedna', 'theme_location' => 'primary' ) );
wp_nav_menu( array( 'container_class' => 'menu-dva', 'theme_location' => 'secondary' ) );
echo $obsah;
wp_nav_menu( array( 'container_class' => 'menu-tri', 'theme_location' => 'third' ) );
}
else {
echo $obsah;
}
?>
Snad je to tentokrát k pochopení. Pro konkrétní představu se jedná o toto
http://multimedia.uud.zcu.cz/