• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOM
    KOM --- ---
    Nepouzival nahodou nekdo plugin League Manager (http://wordpress.org/extend/plugins/leaguemanager/). Poteboval bych tam doladit par detailu a google/dokumentace mlci. Diky
    BULHI
    BULHI --- ---
    TLOUDEV: no zalezi jak to ma theme, kterej pouzivas, osetreny.. ale obecne se to ridi takhle:

Template Hierarchy « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy

kazdopadne cely to smazat a nahradit tim druhym souborem bych ti nedoporucoval :-) spis si najdi, kterej template to teda je, tam najdi kde se obsah vypisuje a sjednot to.. predpokladam, ze v jedny se bude volat the_content() a v druhy the_excerpt()
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hi,
    mam dotaz, asi celkem banalni, ale docela se s tim potykam: mam rubriku prispevku "aktuality" dostupnou z hlavniho menu.. tam se mi zubrazuji pouze "nahledy" aktualit, zatimco pri vstupu na stranky, kde mam nastaveno "zobrazovat nejnovejsi prispevky" se tyto zobrazuji cele.. chtel bych toto docilit i u aktualit. Pocitam, ze se tam zrejme pouziva jina template, a tak se ptam, ktera se pouziva pro "nejnovejsi prispevky" a ktera pro "prispevky v rubrice".. soudim, ze tuto pak staci prepsat aby byla shodna s template pro "nejnovejsi prispevky" - mozna s upravenym selectem nebo tak.. dikes
    BULHI
    BULHI --- ---
    nemuzu to ted testnout, ale nevraci ti to nic nebo to hazi nakej error? podle dokumentace to v loopu bejt nemusi, akorat se to prej pak chova divne :-) ty chces nekde v zahlavi ukazat link na aktualni stranku, nebo co je cilem?
    KOM
    KOM --- ---
    Prosim vas, potrebuji pouzit funkci get_permalink() v sablone header.php, ktera se includuje pomoci funkce get_header(). Bohuzel to nefunguje kvuli scopu pole/promeny ve ktere je ulozena aktualni page/post. Jak se tohle prosim resi? Diky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    no ono je hlavne zvlastni, ze z menu mi to funguje, ale tam kde mi to odkazuje ze stranky na ktere jsou nejaky obrazky, tak to proste nefacha. Taky z menu se odkazuji pomoci "#macbeth" a toto id mam pak rucne pridane do elementu. Kdezto z homepage se odkazuji pomoci the_ID() a toto pak pridavam na cilove strance k elementu. Kdyz se kouknu do vysledneho kodu tak to ID se tam vsude spravne generuje, jen to proste nefunguje. Pri pohledu do direction bar v Safari vidim, jak tam nabehne cilova adresa vcetne napr. #49 a pak proste zmizi ten hashtag a cokoliv je za nim.
    BULHI
    BULHI --- ---
    teda to slysim taky poprve, ale je to jak tak koukam fakt pravda :-)

XHTML 1.0: The Extensible HyperText Markup Language (Second Edition)
    http://www.w3.org/TR/xhtml1/#h-4.10
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOC256: toto je myslim povazovano za depracated (muzu se mylit)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PEPAK:
    OK, to jsem neznal... Pak tedy nevím proč mu to nefunguje...
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    KOC256: Mýlíš se. Pomocí # lze odkazovat na jakýkoliv element, který má uvedeno příslušné id.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRS1138:
    správná syntaxe je: <a name="neco"></a>
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Resil jste nekdo problem se Safari a se skakanim doprostred stranky pri pouzivani permalinku -www.domena.com/page/#neco

Vsude mi to funguje, jen safari proste to #neco ignoruje. Odkazuji na id="neco" a zkousel jsem tam mit i name="neco", ale Safari to proste ignoruje.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Nemá někdo ověřený plugin pro události? Důležité je jen zobrazit na homepage 3 a poté archiv/stránku s událostmi. Zatím jsem našel http://wordpress.org/extend/plugins/wp-events/ ,takže pokud byste někdo měl lepší.

Díky!
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    CITRONAK: googlit umím, PHP taky, otázka zněla jinak ;-) Ale díky.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SCHEEZE: plugin zkus vygooglovat, ale jinak by to nemelo byt komplikovane, PHP ma nastroje jak pracovat s XML a tak by mel jit vypsat "bez problemu" :)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    nepropojoval jste někdo wordpress s lunchtime? Rád bych importoval XML co mi dělá lunchtime.cz do svých stránek jako tabulku. Je na to nějaký vhodný plugin?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: uz jsi mi odpovedel, to ID je asi nejlepsi volba
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: teprv ted jsem pochopil ten dotaz dole, takze ano, switch je asi vhodnejsi nez 7 ifu.. ale netusim, jaky napad k tomu cekas..
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BULHI: ja prave taky pouzival if() syntaxi, spis mi slo o to jestli je efektivni to udelat jinak, kdyz tech if()u tam bude treba 7.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no nevzpominam si, ze bych to nekdy pouzil ve smyslu, kterej myslis.. asi maximalne tak if (is_front_page()).. kazdopadne jestli pouzijes permalink, nebo id, to uz je asi celkem jedno.. je pravda, ze permalink se muze zmenit.. ale nevim, k jakymu ucelu to vlastne chces
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam