dotaz do davu:
dostal jsem ke sprave jeden web, jenze ten "redakcni system" na kterym bezi nic neumi a cokoli chce clovek zmenit musi stejne v php doprogramovat. jelikoz se v tom predemnou stouralo asi dost lidi tak opravovat by bylo stejne narocny jako udelat web novej :) prijde pak jeste sloucit s jednim webem, kterej je prozmenu v cistym html/php bez jakykoli administrace, takze tam se taky krasne doplnuji veci.
dosel jsem k tomu, ze se vse udela znova a poradne.
pozadavky jsou vpodstate jen ty abych to ja moh nastavovat a administrovat, jinej clovek bude psat clanky. bude tam mapa prodejen, naky povidani o produktech (ktery potrebuju aby se podstrkavalo podle jazykovy verze webu), par pr clanku, nejaka optimalizace pro mobil, hezky odkazy.. guestbook, kam se bude logovat treba facebookem..
osobne jedu leta na RS2, ale tady by to precijen chtelo nejaky vyspelejsi system. aktualne to zkousim ja joomle, ale sem dost ztracenej, wp jsem mel vzdycky jen za nejaky blogy, ale myslite, ze by to na nem vpohode jelo? v nem jsem uz nejaky pokusy uspesne delal :)