• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Tak už nevim. Zkusil jsem to v různých šablonách, a všude se mi to vypisuje na jediný řádek... (WP 3.4.2)
    Netuším, jestli způsob vypisování takové části kódu lze nějak ovlivnit nastavením WP.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: no ja prave mam, muj zapis je nasledujici:

$args = array(
    'container_class' => 'menu-header',
    'theme-location' => 'primary'
    );
    wp_nav_menu( $args );

Tudiz vsechny ostatni parametry jsou default a leze mi z toho menu s white space.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Nj, ale já k tomu už nic dalšího nemám :)

Jenom jsem chtěl vyzkoušet tvůj nápad s wp_nav_menu - normálně používám wp_list_pages, tak jsem to jenom prohodil, a s překvapením zjistil, že wp_nav_menu vypisuje bez whitespace, čili by to mohlo vyřešit tvůj problém s inline-block.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jo a jak tam vpravo dole sviti ta nekompatibilita, tak z duvodu vetsich zasahu do kodu to provozuju v puvodni verzi a mam blokle updaty.. ale funguje mi to ok
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HLAVIS: ja pouzil onehdy tohle.. na praci s tim je treba si zvyknout, ja si po dobu vyvoje moc nezvykl, ale zakaznik to pouziva a nema problem.

taky nejake upravy/hacky jsou docela opruz (je to v javascriptu a ne uplne jednoduse se v tom orientuje)

WordPress › Event Calendar / Scheduler « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/event-calendar-scheduler/
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    neresil jste nekdo rezervacni system na wordpressu? jde mi jen jednoduchy kalendar kde mam ja jakoz admin moznost oznacit urcite terminy.
    nevite o nakem pluginu k teto problematice?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    DUKON: jakej maj budget na to?
    DUKON
    DUKON --- ---
    zdravim
    kamosum pomaham zprovoznit jejich web kapely bezobratri
    (vyhrali Andela ve word music tusim)

protoze nemaji moc penez nechci na to nasazovat PHP kodera
    a napadlo me ze se poptam po wordpressu.

Nemel byste nekdo zajem to zkodovat? Chteji hlavne editovat ty koncerty, novinky a audio&video, galerii (to bych resil soundcloudem apod.) Zbytek budou jen suche texty.

Klidne ten design poupravim dle naroky nejaky WP funkcnosti, muze se treba i koupit nejaka sablona, trosku pro ni upravit kompozici atd. J

kdyztak do posty, dekuji
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    ERED_MITHRIN: vyreseno! poskytovatel hostingu aktivoval system suhosin. plugin uz mi slape, yay! :)

TRZNICE: chapu, ze v tom mas cvik a chut to delat. pro me je prijemnejsi ten plugin, kde si to naklikam a uz se nemusim starat, jak casto provede automatickou zalohu, jake slozky zanese do zip zalohy, kam vysledny soubor posle a kolik zaloh zpetne bude udrzovat (alespon ne do dalsiho padu :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ja z toho asi vyrobim nakej plugin zadarmo pro kompletni zalohu a obnoveni webu :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ERED_MITHRIN: obnovu taky udelam na par kliku, import do sql (jeden klik), prehrani dat na ftp zalohou (druhy klik) :)... priklad pro import do db, to neni nic tezkyho ne, pulka z toho je layout, rekni sam:

<?php

$mysqlDatabaseName ='';
    $mysqlUserName ='';
    $mysqlPassword ='';
    $mysqlHostName ='';
    $mysqlImportFilename ='neco.sql';

$command='mysql -h' .$mysqlHostName .' -u' .$mysqlUserName .' -p' .$mysqlPassword .' ' .$mysqlDatabaseName .' < ' .$mysqlImportFilename;
    exec($command,$output=array(),$worked);
    switch($worked){
    case 0:
    echo 'Import file <b>' .$mysqlImportFilename .'</b> successfully imported to database <b>' .$mysqlDatabaseName .'</b>';
    break;
    case 1:
    echo 'error';
    break;
    }
    ?>
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    TRZNICE: s cronem jsem se puvodne zabejval, ale protoze nejsem tak zdatnej v unixu, vzdal jsem sve pokusy.

za tech par babek mi ten klid stoji (nebo spis stal, nez se to na jednom blogu vysralo :)))
    tenhle plugin umi i obnovu na par kliku, coz je mi sympaticky.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CITRONAK: Díky, podívám se na to.

CRS1138, SUPEREGO: Vy mně děsíte... Já jsem ho odinstalovala v plenkách, protože mi moc nesedl způsob jakým funguje a doufala, jsem, že někde bude něco lepšího. Pokud na něco narazím rozhodně dám vědět.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ERED_MITHRIN: backup raci sam a zadarmo... cron + gzip + mysql dump
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    TRZNICE: dik za reakci
    mrknu znovu do te db

jedna se o backup creator
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SHADOWALKER: Myslím, že jsem to tu i psal. Používám na několika menších webech WPML http://wpml.org . Je hodně rozsáhlý a umí hodně věcí, takže taky do hodně věcí strká nos a může je pokazit. Osobně zatím bez problémů.
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    SHADOWALKER: web, na kterým se mi to stalo, měl asi 80 stránek. myslím, že jsem v průběhu opravování vymyslel i nějaké úplně nové nadávky.

nicméně si pořád myslím, že ten plugin je pro správu různých jazykových mutací dobrej. pokud ho neodinstalováváš.

a btw. nainstaloval jsem to, abych klientovi ukázal, jak by to vypadalo. klient řekl, že se mu to moc nelíbí, tak jsem to odinstaloval... a teď se ukazuje, že to tam přeci jen bude. shit happens.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: no nedavno jsem to resil a skoncil jsem znovu u qTranslate, protoze ostatni reseni byli horsi. Pokud na neco narazite, podelte se o link.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    SUPEREGO: Ano, prošla jsem nedávno stejnou zkušeností. Naštěstí na poměrně čerstvých stránkách, tak to nebylo tak strašné. Ale dovedlo mně to k tomu, že chci další jazyky řešit něčím jiným. Takže ocením doporučení, klidně i na placené věci. Děkuji.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SUPEREGO: jj qTranslate radeji neodinstalovavat ;)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Grr, odinstaloval jsem qtranslate a nechal po sobě na webu šílenej bordel. Jazykové mutace bez okolků hodil za sebe (a vzhledem k tomu, že předtím vytvořil anglickou verzi na ukázku jen jako kopii české, všude na webu se české texty zdvojily). Z menu se duplicitní jazykové verze vůbec neobtěžoval odstranit a jsem jen zvědav, na jaké překvapení ještě narazím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam