BULHI: nejde o to, ze je to hrozne vychytany zpusob, o ktery se nechci delat :) je tam proste jen odlisna datova zakladna od wp - proto rikam, ze je to skutecne irelevantni. to i v kontextu loopu, protoze jsem ocekav 1) takova zakladni vec bude k dispozici na vetsine mist 2) bude urcite k dispozici ve f-ci volane z sablony. jednoduse se ten obsah neodviji primo od kategorie v url (a patricnych postu). js aplikace potrebuje tu kategorii jen k tomu, aby nastavila nejake dodatecne parametry. opravdu neni potreba v tom hledat nic dalsiho
to reseni s get_query_var('category_name') jsem prave ocekaval, ze bude fungovat, ale nefunguje. respektive nic mi to nevraci. jasne, asi mi ve finale nezbyde nic jineho, nez to udelat v js, ale zkratka jsem myslel, ze pro neco tak zakladniho tam bude nejaka f-ce a ja ji jen nemuzu najit, nechtel jsem zbytecne vynalezat kolo
ad pouziti neceho jineho - jak jsem psal, jde o integraci jineho systemu do utrob wpec. kdyby to bylo na me, rozhodne bych se tomu shopu vyhnul, ale bohuzel