• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    DUB
    DUB --- ---
    MRTVY_KENNY: diky kouknu na to
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jinak v dokumentaci pisou, ze bys mel pouzivat tohle, ne ten image_resize..
    Function Reference/wp get image editor « WordPress Codex
    https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_get_image_editor
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DUB: ta hlaska ale zni jak kdyby ten format nebyl podporovany/nakonfigurovany v php..
    DUB
    DUB --- ---
    DUB: ma tyhle parametry ($file, $max_w, $max_h, $crop, $suffix, $dest_path, $jpeg_quality)
    DUB
    DUB --- ---
    ma v sobe wordpress nejaky funkce na zmensovani VLASTNICH obrazku?

tahle fce:
    image_resize($options_global['global_favicon'], 16, 16, true);

mi vyhodi tuto vyjimku

no encode delegate for this image format `//domain.cz/wp-content/uploads/2014/02/18175-16x16.jpg' @ constitute.c/WriteImage/1149

ten obrazek si tam uploaduju pres ajaxovy upload, ktery nema s wordpressem nic spolecnyho a je ulozenej mimo wp tabulky
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CRS1138: Funguje to přesně tak, jak potřebuji. Ještě jednou děkuji.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CRS1138: BuddyPress mě nenapadl. Díky, zkusím.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Poradíte? Potřebuji vyřešit následující situaci:

Potřebuji fórum. Jako admin vytvořím účty uživatelů, přednastavím jim heslo, které si pak budou moci následně sami změnit a nastavím jim, do kterých vláken mohou vstoupit/číst je/přispívat a která neuvidí (mohou vidět hlavičku, ale ne příspěvky).

Umí toto nějaké klasické fórum pro WP? Nebo jak toto řešit? Zatím jsem fóra neřešil vůbec, tak netuším.

Děkuji.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KEPASO: jasně. nebo udělat child šablonu s anglickými texty.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KEPASO: jj, to je lepsi. navic v sablone muze byt jazyk v meta tagu a pak to muze anglanum porad nabizet preklad v chromu.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CUCHULAIN: no tak to je predpoklad zejo :)). jde mi ale o to, ze kdyz si nainstaluju wp v cestine a aktivuju sablonu, tak se ta cestina promitne i do nekterych casti na fronendu a tomu chci zabranit. no nainstaloval jsem si User Language Switch plugin.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KEPASO: určitě. prostě všechny texty napíšeš anglicky :-)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, narazil jsem na jeden problem. resim web, kterej bude mit frontend v anglictine. je mozny, abych u nej mel backend v cestine? bez pouziti pluginu pro prekladani. asi tezko, ze?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MALER: co zkusit třeba MODx?
    to je něco mezi frameworkem a CMS :-)
    MALER
    MALER --- ---
    SPLNYX: Myslis ze mi nekdo za tyden v tom napise i to CMSko co k tomu potrebuju?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    pokud se někdo chystáte na kódování responsive designu pro WP, dost může pomoct Ultimatum.
    zase je v akci (vývojářská licence za $57 nebo pro jeden web za $35).

Včera jsem do toho jeden design z PSD převáděl a je to paráda :-)
    Používal jsem to poprvé a měl jsem to za půl dne. Sice zatím bez responsive podpory, ale to už je spíš otázka naklikání :-)
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    SPLNYX:
    KEPASO: Nakonec pudu asi do selfhostingu, páč prostě na .com nejsou ty pluginy, který chci ...
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SPLNYX: pokud pominu jeho zamer, o kterym nic nevime... proc by mu to nemelo nic vydelat? blog o cestovani se da monetizovat velice dobre. a pokud se bude jednat o blog v aj, pak mnohem lip.
    MALER
    MALER --- ---
    Potrebuji programatora, ktery nam upravi Wordpress toho, co jsem popisoval zde
    [ MALER @ wordpress ]
    Sam na to nemam, takze kdo si chce neco vydelat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam