• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    DED
    DED --- ---
    je to okrajove wordpress, ale souvisi to s nim. jak resite mailing listy a rss subscribers prosim ? pouzivam feedburner, ale muze se stat, ze ho brzy vypnou a budu hledat alternativu. ted sem si hral s mailchimpem a nasel plugin do WP, ale nenasel sem jednoduchou cestu jak pridavat lidi do mailing listu. maji jen docela obsahly form, ktery zabira prilis mista

predstavoval bych si mit na strankach jen link a po kliknuti by se zadal mail a pripadne captcha a tim by byl zapis do listu hotov.

diky!
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    OMNISLASH: je to o dost horsi nez acf, ale ja potreboval jen tuhle funkcionalitu repeateru :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KOCMOC: umi to oproti acf v zakladu obousmerne relace?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    sem jako uplně nechtěl kupovat ACF repeater, tak sem našel tohle a maká to celkem obstojně, umí to nesting na loop :)
    WordPress › Custom Field Suite « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/plugins/custom-field-suite/screenshots/
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KOCMOC: ok, dik. jak bude cas, tak to vyzkousim a dam vedet
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    OMNISLASH: skenuje to vsechny stringy jazykovy ve vsech php souborech v danym adresari pluginu, theme
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MALKUS: asi dva divy, jeden left, druhej right, position absolute, left 0, right 0 ?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    OMNISLASH: a konkret vlastne resis co? videt jak se zpracuje url asi neni cil snazeni..
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    to je prave problem, protoze k tomu nemam pristup. mam jen (snad uplne) zdrojove kody. zkousel jsem hledat i rewrite filtry a add_rewrite_rule, ale v souvislosti s timhle jsem tam nic nenasel. kazdopadne vzdavam to a proste to udelam po svem (melo mi to "pomoci", kdyz se podivam, jak to funguje na stavajicim webu..)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ne?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    OMNISLASH: že by v šabloně byl třeba nějaký soubor page-polozky.php ?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    zacinam z toho silet. vidim ve zdrojacich, ze vytvari odkazy obsahujici "polozky/", ale nikde nevidim, ze by to definoval jako slug, nebo rikal wordpressu co ma delat, kdyz na tuhle cast v url narazi
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    je nejaka sance, jak ze zdrojaku ve wordpressu v realnem case zjistit, jak je zpracovavan single item request ve stylu polozky/polozka?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    OMNISLASH: Mozna ze zna, ja ze nej prece nemluvim, jen jsem myslel, ze mas nekde urcite dev verzi na kterou bys to nejdriv nainstaloval. Nic vic, nic min.

MALKUS: pridat je na vhodne misto v sablone (treba na konec do footer.php, zalezi na rozvrzeni daneho theme) a pozicovat je pomoci CSS.
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    Měl bych dotaz.
    Potřebuji umístit 2 elementy vlevo a vpravo mimo hlavní stránku (v podstatě něco jako reklamní pruhy např) avšak moje znalosti na to nestačí.
    Mohl by mi někdo poradit, jak to například do základního theme zakomponovat?

Děkuji za radu.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CRS1138: kdybych mel vice casu udelam to. ocekaval jsem, ze kdyz to nekdo takhle prosazuje, mohl by znat odpoved. nic vic, nic min
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    OMNISLASH: co to vyzkouset v developer's verzi?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    update: klientovi jsem to navrhnul a rad by to vyzkousel (maji nekolik verzi a planuji dalsi, spravovat to mohou primo pobocky v dane zemi). ted je otazka - opravdu se to dovede efektivne vyporadat s tim problemem, ktery mi tady vzniknul? puvodni programator byl tak trochu cune a tak se texty ruznych domen nachazi v ruznych adresarich a to nejen nekolik domen v jednom adresari ale tez nekolik domen v jednom souboru. dovede si ten plugin s timhle nejak efektivne poradit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam