• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    PULKA: odpověď z podpory (po více než 24h), má to smysl řešit nějak jinak než přesunem hostingu, když mne žádné paramtery než věci u mne na serveru nenechají změnit? ještě nikdy se mi nic takového nestalo a jejich přístup mi přijde trochu mimo

Hláška v logu je:
    [Mon Oct 20 17:48:09 2014] [error] [client 77.87.241.9] Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary. Use 'LogLevel debug' to get a backtrace.
    takže samozřejmě je tam nějaký projekt se zacyklením těch rewrite rules.

něco jsem ohledně toho googlil, ale podle mě je to dost specifická záležitost Word Pressu, která musí být někde popsaná. Naši klienti co WP používají si ho sice většinou nakonec rozbijí nějakými upgrady, ale v zásadě je ho možné u nás spustit, pokud se to nastaví dobře.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEPASO:
    nebo pouzit TAGy <XMP> pripadne <PRE> a bude to i formatovat ;-)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    PULKA: jenom tip mimo. pokud chces vlozit kod, pak staci prepnout format vkladanyho prispevku na text ;)

PULKA
    PULKA --- ---
    KOCMOC:
    # BEGIN WordPress
    IfModule mod_rewrite.c #ve špičatých závorkách, nyx to jenom nechce povolit
    RewriteEngine On
    RewriteBase /skinsail/
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /skinsail/index.php [L]
    /IfModule #ve špičatých závorkách, nyx to jenom nechce povolit
    # END WordPress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    PULKA: a .htaccess vypada jak?
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: to jsem psala už na začátku klientovi (když jsem zjistila, kolik za to platí), no nic, uvidíme zítra, tohle si musí rozhodnout klient sám
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    vymen hosting :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: to ten trouba na podpoře slíbil, ale nezvedl ani na vyzkoušenou a šel domů, fakt nechápu, ale zato mi napsal, že je za zvednutí příplatk 50 Kč měsíčně
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    zvednout memory limit? :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: tak, nakonec zákazník zvedl telefon a omluvil se mi, že fakturu ani neotevřel, že myslel, "že má standardní dvouměsíční splatnost" (wtf? to fakt někdo dává dva měsíce?), takže to dobře dopadlo.

Potřebovala bych radu z jiného soudku, přestěhovala jsem klientovi web z hostingu a na hosting na ttp://arachne.cz/ (fakt špatnej a předraženej hosting), přehrála databázi, nastavila všechny odkazy, načte se mi první stránka, jakákoliv jiná hodí error 500, v logu nic není, na podpoře se mi chvíli snažili vysvětlit, že to nemám spojený s databází, pak přišli, že mají možná nízkej memory limit (a pak už nic), do admina se nemůžu přihlásit, nenapadá někoho, co s tím?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    OMNISLASH: hlavně zjednodušuje nasazení webu s hotovým CMS :-)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    OMNISLASH: zase to rozviji ale logicky mysleni haha
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    tohle se mi na wp hrozne libi, ze umoznuje delat raketovou vedu z neceho, co by v custom ne wp reseni problem vubec nebyl :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    jo to sem nenapsal, ze dalsi bombonek je v tom, ze ty termy potrebuju jako menu dynamicky, protoze pribejvaj :D, takze zetim tenhle workaround no
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: zatim jenom workaround, kdyz to mam jako menu item pres IF podle post type, tak k linku z get term links si hodim parametr do URL, pak to na strance spolecny taxonomie odchytnu pres strpos uri, a kdyz je tam parametr books, spusti se query pro books a post type related posts
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: teda hlavne nad tim aby se mi nevypisovali zaroven knihy a movies. Jediny na co jsem prisel je mit dalsi taxonomy, ktera rozlisuje jestli book ci movie a pak to resit prunikem s product category
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: pochlub se, ja nad tim stale jeste dumam
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: tvl tak sem to vyresil celkem srandovne
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: neco na tenhle zpusob

KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA: Bych do te skolky zavolal. Stalo se mi to same. Po zavolani do firmy ktere web byl platba prisla temer okamzite. Casto muze jejich vztah byt i nejen obchodni. Mi treba borec neplatil protoze byl bussy tech par tisic pro neho nebylo prioritou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam