• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    BULHI: Aha, díky, to mě nenapadlo, prohledal jsem všechny .mo a .po soubory v celém WordPressu a nikde v nich ta slova neobjevil.
    BULHI
    BULHI --- ---
    MICKEY_MOUSE: sablona mozna nema prelozeny vsechny texty a tohle je tam natvrdo v kodu
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zobrazují se mi na blogových stránkách sem tam anglické výrazy (comments, Related Posts apod.). Jak to, když mám český WordPress a šablonou to nejspíš není, protože v jejím překladu jsem to nenašel. Vidět je to třeba zde: http://martinvlach.cz/clanky/ , je tam pod každým náhledem "Sdílet" a hned vedle "0 comments". Jak (a kde) to opravit, poradíte? Díky.
    BULHI
    BULHI --- ---
    tim chci rict, ze mi muzes poslat naky prachy, ja na to kouknu a reknu, ze je to v pohode :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    JOHNY115: a co si myslis, ze tak muze opravdovej expert vedet nad ramec toho, co je k precteni volne na internetu? :-)
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    muze tu nekdo doporucit experta (opravdu experta) na wp bezpecnost? co za cash zkukne stav / poradi
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MRTVY_KENNY: na jakym zeleze to pobezi? s dobre optimalizovanym wp by nemel bejt problem
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls mam tu katalog s 40k polozkama (vcetne kusu html). je problem tohle provozovat na wp? je to katalog, nic interaktivniho, ale aby ten admin pak byl pouzitelny...

ma nekdo zkusenosti?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    TYCZKA: kdyz to haze 404 tak staci jenom preulozit nastavani permalinku, prepise se htaccess na spravny nastaveni :D nekdy to halt neveme hned
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    KEPASO: vyreseno uz, problem byl v .htaccess. díky ale .)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    TYCZKA: nemas nahodou nekter ypolozky vytvoreny rucne? ale klidne posli, jestli se jeste nikdo neprihlasil.
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    Ahoj,

někdo prosím rychlo záchranu, hrála jsem si s přenastavením permalinku a menu mi hází 404ky. Neměl by někdo chvilku pls? Přístupy kdyžtak pošlu do pošty.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCMOC: díky škoda že kamoška co chce web na to ma čas mrknout až příští týden by uštřila.
    i ja mrknul za sebe hledam nějakej WP template pro modelingovou databazi. nenatrefili ste na neco ? Existuje neco takovyho ? nejde jen o desing ale aby to umelo delat registrace a pak kazdej registrovanej mel svoje info aportfolio verejne pripadne spojeny rovnou s facebookem a g+ jak uz je zvykem :) díky za info pripadne kdyby mi stim chtel nekdo pomoct muzem se bavit o nejakem partnerstvi (ala reklamy atd...)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Sleva 40% na template monster ► http://www.templatemonster.com/wordpress-themes.php
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Jinak pouzivam tuhle kombinaci, abych videl co se deje a moh s tim nejak nakladat. Co pouzivate vy?

KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Na muj WP zkousej bruteforce loginy pres uzivatelsky ucty co tam mam :)))

JUDIY
    JUDIY --- ---
    Ahoj, mám eshop na woocommerce a potřebuju tam upravit pár věcí (moc tomu nerozumím), byl by někdo ochotný se mi na to mrknout prosím?
    Ráda předám i penízky.

jedná se o to:
    1.je tam někde ve vnitřnostech schovaná hlavní lišta s fotkama , který se mění, potřebuji ji zobrazit a naplnit produktama.
    2.mam asi neaktualizovanou vezrui, ale nemůžu najít kde u produktů, můžu přidávat, že budou doporučeny pod produktem související, na začátku sjem pár naplnila a bylo to tam, teď není
    3, potřebuju dodat pár věcí na hlvní stránku, info o dodání a o dárku
    Do pošty prosím..
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    MICKEY_MOUSE: Stačil tu složku.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    A ta chyba teda znamená, že se spolu tlučou dva pluginy? Jako že je jeden z nich špatně naprogramovaný a mění něco, co využívá jiný? Nebo proč se to vlastně stalo? byl to plugin, který nedělá nic jiného než přidá možnost definovat vlastní barvy v paletce.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MICKEY_MOUSE: maximalne po nem neco zustane v db hnit
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MICKEY_MOUSE: staci ho zmazat na ftp, on uz sa "vypne" sam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam