• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ZABIAS: ten wp clone i do jiste miry kopiruje i woocommerce produkty, samozrejme bez obrazku. tool je tady: KOCOURMIKES:
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ZABIAS: plugin wp clone by wp academy nekopiruje obrazky (WP media library) a nekopiruje woocommerce produkty (ty jsou jako "posts" na WP). Funkcionalitu ale jinak kopiruje dobre, kostra eshopu zachovana, funguji mapy atd.

Na dodatecne zkopirovani woocommerce potrebujes tohle:

Migrating products between sites - WooCommerce Docs
    https://docs.woocommerce.com/document/migrating-products-between-sites/

Kdyztak me opravte a doplnte nekdo.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Woocomerce nemám zkušenosti , je problém web s woocomerce a produktem a nakopírovat na jinej hosting ? Na weby bez používám jeden plugin a je to fklidu. Myslím že se jmenuje clonewp. Díky za info jestli někdo zkoušel
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    tvl sem se natrapil, prehlid sem kokotinu :D potreboval sem unix timestamp s dnesnim datem, ale casem 00:00:00... takze takle pro nas region (jo pouzivam raci starej dobrej mktime nez tu php class na formaty)

date_default_timezone_set('Europe/Prague');
    $today_unix = strtotime(date( "Y-m-d H:i:s", mktime(1, 0, 0)));
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    EVA_: pošta
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Muze se hodit, strucnej prehled argumentu pro wp query

WP: Query $args · GitHub
    https://gist.github.com/luetkemj/2023628
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Ahoj, mohla bych někoho tady poprosit o pomoc s výrobou maličkého e-shopu, který by se měl zobrazovat v Koreji a korejštině, ideálně na nějaké free šabloně wordpressu? Ráda bych, aby to chodilo na korejských vyhledávačích a komunikovalo přes tamní "whatsapp" - v nabídce jsem nenašla ikony s odkazy, šablony shopu neumím nastavit tak, aby se klientovi zobrazoval ceník produktů v USD, a.t.d. I když se to celý tváří jednoduše, je to na mě vysoká matika. Dík za reakce (pošta).
    GIZZZER
    GIZZZER --- ---
    Díky za rady, zkoušel jsem nainstalovat ten reCAPTCHA. Nainstaloval jsem to, aktivoval, zaregistroval se, vložil oba klíče (klíč serveru + tajný klíč), nastavil kontrolu jen u formuláře komentářů, ale nemůžu přijít na to, jak to ověření, že uživatel není robot, do toho formuláře dostat. Potřebuji, aby se reCAPTCHA objevil vždy, když je na webu wordpressový formulář, především pak v blogu. Když teď na blogu napíšu nějaký koment a chci ho odeslat, napíše to "Zadali jste nesprávnou hodnotu reCAPTCHA". Já ale ani neměl možnost ho nějak vyplňovat...
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ZABIAS:

1) ikony, ktery budou fungovat jako odkaz na profily na soc. sitich?
    2) kam vpravo nahoru? hrozne obecnej pozadavek "vpravo nahoru"

jestli staci ikonky do menu vpravo, pak vyresis timhle treba https://cs.wordpress.org/plugins/font-awesome-4-menus/
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: :D :D.. Jinak jak jsem psal v poste, dodelavat to do sablon je casove neefektivni z duvodu toho ze musis ladit pozicovani pro vsechny mozny browsery.. zkus treba Customizr, jestli by nevyhovoval?

Theme Directory — Free WordPress Themes
    https://wordpress.org/themes/customizr/
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THEODORT: plugin zdarma sem nasel jen co mi to mrskne dolu nebo na stranu :( sablona neposkytuje :( programovani nerozumim . no neva mam to dole no ;)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    CRS1138: tak dekuju, jenom s mailto to funguje, diky moc :-)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    pres custom link jsem to zkousel jen mi to pred to vzdycky automaticky hodilo http a ve vysledku ten link miril na neexistujici domenu, kazdopadne to zkusim v tom formatu co pises, ja to psal i s href
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KALIF_WH: zkousels pridat 'Custom Link' a do toho napsat: 'mailto:jara@cimmrman.cz?subject=vynalezl jsem Jarovku'?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Ahoj, muzu mit dotaz ? nezna nekdo z vas zpusob jak dostat do wp hlavniho navigacniho menu direct link na email neco jako je v html mailto ?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MRTVY_KENNY: Ich möchte in Deutschland als Programmierer arbeiten
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PIDIZUB: ten jejich FB.. "Prezentovali jsme jak efektivně tvořit weby a fakturovat i více jak 50.000 Kč/měs. Jak zvednout hodinovou sazbu k 1000 Kč."

kua 50.000 mesicne za weby, ktere delam stylem "5 minut z Wireframe k profesionální Website" pri sazbe 1000/h, to by me ta prezentace fakt zajimala. :))
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    PIDIZUB: texty na webu, hodne dobra prace, asi delal nejakej robot. :D
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Ahoj vespolek. Znáte Golden-egg. Prej skvělá věc na tvorbu webu. Vyvíjej to prej Češi. Co vy na to? www.golden-egg.cz

Zkusil jsem to stáhnout a naistalovat. Tak b+žný hosting to horko-těžko rozchodí. Takže jsem s tím šel na můj VPS. A to je teda rychta. Skoro to nechodí. Instalace trvá skoro hodinu. Iportovat ty jejich styly je taky loterie. Tak nevím co to vyvinuli.
    Nicméně mne zajímá i názor někoho jiného, kdo zkusil. Jejich podpora nic moc.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MRTVY_KENNY: no mohl jsem tam dát otazník, no :) byl jsem k němu skeptickej, ale od té doby co jsem na WP (což je třeba půl roku), tak pustil možná jeden komentář
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Konkretne na komenty dobre zabiral plugin splogger nevo tak nejak. Pak je recaptcha plugin od BWS kterej resi komenty, login page atd
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MIKROM: to byl asi dotaz, ze? akismet mi taky staci..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam