• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZATAMOKO: Jo takze jako jenom frontend vas sere?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZATAMOKO: je možné v rámci funkcí WP upravit výstup gallery shortcodu. Více viz https://codex.wordpress.org/Plugin_API/Filter_Reference/post_gallery , kde je i odkaz na výchozí funkci, abys věděl, co se tam vše děje.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOCMOC: to me napadlo (acf), ale problem je, ze ted uz tam je 6000 postu s galerkama a nejen se souhrnnýma, ale i mensi galerky/vybery v textech.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZATAMOKO: pokrocilejsi verze je napsat si vlastni shortcode, kterej by to handloval a moh bys to dat v prispevku na jakykoliv misto podle libosti

Generate WordPress Shortcodes
    https://generatewp.com/shortcodes/
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ZATAMOKO:
    1. udelal bych si galerii v ACF pro post / page - https://www.advancedcustomfields.com/add-ons/gallery-field/
    2. pak uz na frontendu nakej zadouci slider podle vlastniho vyberu, do markupu pres php foreach loop volat obrazky z ACF
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Nějaký tip na automatické přepsání defaultní wp gallerie na zobrazení "velká fotka + náhledy dalších pod ní + šipky"

Vůbec to nemusí být plugin, možná raději přímo ve functions.

Výsledek by měl být něco jako http://jquery.malsup.com/cycle2/demo/caro-pager.php
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PULKA: no, za mne reknu "bohuzel". protoze nevim, jestli to je nim, nebo mnou, ale mam dva woocommerce projekty a kazdy jeho plugin se chova proste jinak, ma jine nastaveni a celkem k docileni nejake konfigurace mam na obou webech uplne jinou nelogickou bramboracku, ktera ale nejak zazracne funguje.

aktualne mam treba plugin zasilkovna. pobocky mi to nenacita (budu resit s nim), mam zaskrtle expres dopravy pro prahu, ostravu, brno, uplne stejne (tam je nahore zaskrtavatko a nize se to nacenuje). brno se mi v pokladne jednoduse nezobrazuje, zbyle dve mesta ano.

v adminu mi to udelalo menu s chybejici ikonkou hned pod produktama, na druhem webu to mam s ikonkou, ale uplne dole.

peklo. ani napodruhe jsem nepochopil, jak "normalne" docilit toho, ze mam ruzne sluzby na doruceni, ktere stoji ruzne penize a mam priplatek za dobirku. minule jsem to nejak vyspekuloval uz nevim (tam byl i pozadavek na ruzne ceny dobirky u ruznych sluzeb). po te zkusenosti jsem aktualniho zakaznika uskemral, aby poplatek za dobirku sjednotil a stejne nemuzu pouzit typ platby "Dobirka", protoze mi tam Musilek rve svoji sazbu dobirky, takze u musilka mam nuly a na platbu Sekem mam naveseny poplatek a mam to prejmenovane jako dobirka.
    kazdopadne mi to trvalo pul dne, nez jsem se proklikal k nejakemu funkcnimu reseni, aneb neni nad to, kdyz mi kosik ukazuje poplatek za dobirku za 0 korun diky temhle ceskym pluginum.

ostatne minule jsem taky resil nejaky fuckup a on to vyresil tak, ze si vyzadal pristup do systemu a neco mi tam udelal. tak nevim. mozna mu krivdim a problemovy je ten WC, ale prijde mi to dost podezrele teda.

mmch update na wc 3.0 taky dobry, u toho jednoho webu mi prestal chodik kosik, u druheho mi nejde nastavit menu :) takze zabava na stredu/ctvrtek...
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MIKROM: ptam se na napojeni na Wordpress woocomerce .) jinak diky za info ty ceny ale jsou moc ze pane Koc .)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    KOCOURMIKES: bsshop.cz ne?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    jde napojit Wordpress Woocomerce na system Pohoda? odbornici
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: ok, kouknu na to. Ja tu ceskou scenu neznam. Rad se podivam.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: http://toret.cz/ a https://musilda.cz/ víc než půlka "komerčních" českých woo pluginů jsou od něj
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: kdo je Musilek?
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Třeba všechny Musílkovy pluginy nejsou kompatibilní a je to jeden vekej průšvih.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: jj CLI se mi libi, CRUD neznam… kouknu na to
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: Me zajmal akorat CRUD a CLI, az si to vsechno sedne, tak to bude dobry
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: Dneska prisel email od Rodolfo Melogli (pokud nekdo nezna, ma dobre tutorialy ohledne Woo)

Today's email is a little different from the previous ones. No snippets, no #BloomerArmada, no videos... just a HUGE warning!

And it comes with perfect timing.

Yesterday, WooCommerce 3.0 was released (read all the official dev notes here). It's been almost 24 hours, and I really hope you haven't clicked that "Update Automatically" button yet.

--> If you did it already, I'm 99% sure something in your site is now broken. Immediately "downgrade" your WooCommerce by removing the plugin entirely and download and upload the older (2.6) version. Then, read below.

--> If you didn't do it yet, great - wait a little longer! Your theme and plugin developers need to see if everything is compatible with Woo 3.0 first... and very likely they will release an update in the next few days. Or at least, TEST the new Woo 3.0 on a dev/clone/staging install, so that your live site is not affected by this huge change.

Also, they completely remodeled the product gallery (better UX), improved the performance/speed, and released other edits - you can find out more via the official link above.

It's almost guaranteed you'll see a WooCommerce 3.0.1 very soon (note that last ".1"), to fix the first reported bugs. So, follow my suggestion and WAIT until 3.0.1 or 3.0.2 even, so at least the major bugs would have been fixed by then.

Finally, if you test Woo 3.0 and you notice any of my snippets aren't working anymore - let me know (I'm not able to retest them all, so your feedback is very welcome).

Cheers, and happy Woo 3.0!

Rodolfo
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: no a stoji to za stahnuti? nebo mam pockat, poslednich par mesicu WooTeam nemluvil o nicem jinem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam