• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    GORK
    GORK --- ---
    CRS1138: děkuju moc!
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GORK: jj delal, ale tam budes mit 'problem' s prohlizeci (webkit vs mozilla vs ms) a pak taky s hostingem… nevim jaky tam mas trafic, ale kdyz si to zacne sosat vice lidi najednou, tak to muze byt problematicky.

Kouknul bych se na neco jako https://pupunzi.com/mb.components/mb.YTPlayer/demo/demo.html
    (priklad pouziti http://theservice.coop/ )

Pripadne http://videojs.com (trosku overkill)
    GORK
    GORK --- ---
    CRS1138: vlastní není, je to infinifilmproduction.cz ale místo toho obrázku má být video. Já ho mám v mp4, ale netuším, jak ho dát na pozadí. Dělal jsi to někdy?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: uz jsem psal ze jsem prohledal vsechny soubory a je to jenom tam a nezere to.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: nebylo to tam. je to jak to pisu. je to v mem pripade jenom tady a potrebuju aby to ta sablona zacala pouzivat: wp-content/themes/sablonaxy/language

jak? kde to lezi v kodu ze to zere odtud?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Napis pak co si prehlid a kde to bylo, at z toho maj neco i lidi
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: diky.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Hele pro poradek, sablona muze tahat jazyk ze 3 mist

- wp-content/languages/themes
    - wp-content/themes/sablonaxy/language zpravidla
    - wp-content/plugins/pluginxy

A pak je tu jeste pripad, kdy muzes mit neco jinyho v lang souboru a neco jinyho v sablone. Je to case sensitive a rad to dela woocommerce vs outdated templates.

Nakonec posledni vec je, ze to muze bejt hardcoded, ale to snad nebude tvuj pripad
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: pisu ze z toho wp-content languages themes to nefunguje a jinde ten string neni kdyz jsem prohledal vsechny soubory co jsou na ftp automatickou funkci prohledavani souboru. jak udelat prinutit aby sablona zacala zrat po mo soubory z wp-content languages themes teda ?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Taky zalezi cim to prekladas, naky pluginy si to cpou primo k sobe ten management jazyku
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Ja to splet, sem myslel wp-content languages themes
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    jak nastavit aby sablona pouzivala .po .mo soubor v themes languages? pres nejake define? kde? v jakem to je souboru? wp config ne zejo.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCMOC: heh a ted se podivej co pisu "soubory v themes languages to nepouziva"
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCOURMIKES: Tak si to savlona taha od jinud, treba primo z adresare languages v sablone :)))
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Nasel jsem spravny .po soubor a prelozil string vygeneroval .mo skopiroval na web - nic se neprojevilo, nicmene je to tam nastavene tak ze ty .po .mo soubory v themes languages to nepouziva ani kdyz je smazu z ftp tak je web porad prelozeny v cestine. Vite jak to prenastavit aby to sebralo po mo soubor na sablone? Tohle se mi pri prekladech poeditem jeste nestalo. Vis jak na to kde to je? Google moc nepomaha.
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: RAINBOF: díky, zkusim hledat
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BLO_GROS: zacal bych od konce. zapni si logovani v php a uvidis.muze to byt od rozstreleny databaze (nejaka vazba 1:n je treba 0:n) pres malo pameti (imagemagick), po nejakou obsolete funkci v kodu.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: Primo na ftp nebo v editoru sablon ve wp - pokud neni zakazanej. Tezko radit, kdyz nevis co hledat
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOCMOC: Já právě nevim, kde to mám zjistit. Když se podívám přes "prozkoumat" tak tam vidím u těch starých postů správnou velikost. Nahrál jsem tam (https://libreshot.com/) teď poslední post (žába), kde je vidět, jak se to špatně nahrává. Jinak šablona by si měla tahat a dříve tahala velikost medium.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    BLO_GROS: jakou velikost si vola primo sablona? ty homepage nebo kde to mas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam