• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Mam dotaz, mam stranky, kde je nahozeny woocommerce v hlavicce je ikonka kosiku a pod tim rozbalovaci mini-cart kde clovek muze bud prohlednout kosik nebo jit rovnou k checkoutu. Nerozbalena ikonka kosiku by mela fungovat jako primy vstup do kosiku ale link obsahuje jen #, nemate nekdo tuseni, kde se da tenhle lapsus dohledat ?
    Klient si zamiloval Vocal theme tzn je to na ni. Diky jakub
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Za mne bohužel, zkus se přeptat toho, od koho máš plugin pro GoPay.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: nikdo nic?

Jde mi predevsim o to, co a jak se musi GoPay dokazovat, aby umoznili automaticky opakujici se platby. Uz jim to trva pres tyden a porad si vymysli nove veci – jako by ty pozadavky nemohli proste napsat najednou. V porovnani se Stripem je clovek funkcni behem 1/2 hodiny – jenze Stripe v CR neni.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Pouzivate tu nekdo combo Woo+WooSubscriptions+WooMembership+GoPay? Mel bych par dotazu…
    PULKA
    PULKA --- ---
    Pokud uvažujete o lifetime WPML, tak je poslední šance ho koupit: https://wpml.org/2018/04/lifetime-plan-going-away-favor-annual-renewals/
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Poradíte mi někdo s WP a Elementorem? Víceméně se snažím vytvořit jednostránkovou stránku, ale chci mít plovoucí menu. Takže sem si přes plugin sticky menu nastavil podle id co má být plovoucí. To by jakžtaž šlo, ještě to dolaďuji, abych to měl i s rámečkem ploovucí a nepřekrývalo se to obrázkama :( ale nedaří se mi celý ten jeden řádek s menu udělat tak, aby byl full width. Furt je tam pár pixelová mezera z každé strany. Máte s tím někdo zkušenosti a poradil mi?

Nebo jiný nápad aby se mi udržela header s menu a footer? Víceméně se v tom začínám patlat sám a nikdy dřív sem s tím nedělal.

Ještě si říkám, jestli to nemůže být tím, že to testuji na free hostingu od Endory, protože nechci si hrát s šablonama a nastevením na již funkčních webech.
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    Ahoj, v jakém souboru bych měl hledat nastavení zobrazování příspěvků na homepage?
    Mam responzivní šablonu, ale na HP mam pořád jenom staré příspěvky a chtěl bych tam mít nejnovější.

Díky za info
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ZABIAS: troufam si rict, ze nekdo/neco upravil soubor functions.php, ktery ted obsahuje na zacatku neviditelny BOM znak. ten tydle chyby obycejne zpusobuje.

chce to upravit soubor functions.php tak, aby jeho kodovani bylo UTF-8 bez BOM.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    prosím o pomoc přestal mi fungovat web: http://fotograf-reportazi.cz/
    Hlási :
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/doc/www.fotograf-reportazi.cz/www/wp-content/themes/oblique/functions.php:1) in /www/doc/www.fotograf-reportazi.cz/www/wp-includes/pluggable.php on line 1224

nejde se dostat ani do adminu že byhc třeba zkusil povipínat pluginy nebo zmenit šablony.

díky za pomoc.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MICKEY_MOUSE: zrejme bude nutny zasah do php v sablone
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, potřebuji něco změnit na svém webu, snad jednoduchého. Kdysi dávno mi jeden programátor přidal na stránku s archivem příspěvků možnost měnit jejich řazení od nejstarších anebo naopak od nejnovějších. A jako defaultní (tedy třeba po vymazání cache) je Od nejstarších, což bych potřeboval změnit na Od nejnovějších, protože tohle řazení se používá většinou. Je to taková zdánlivá drobnost, ale lidi jsou z toho vyjevení, že se jim to celé "samo změnilo":
    razeni.jpg

Jde zjistit a poradit, co kde potřebuji změnit? Je to zde: https://martinvlach.cz/sexyskola/
    Díky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: Diky! Spatne jsem si precetl definici. Nedoslo mi, ze je to sekvence ruznych volani. Bral jsem to jako, ze to moje, kdyz bude mit nizsi hodnotu, bude mit vyssi prioritu a prebije to ty ostatni.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: nevim, ale nekdy byvaji ne uplne prehledne problemy s tema prioritama (mas tam 4, vis proc rsp. ze je to korekt a nepreplacne ti to pak neco dalsiho zpet?)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Co delam spatne? Snazim se predelat to jakym zpusobem se zobrazuje WooCommerce 'my-account' stranka. Mam vlastni Class, ktera se prokazatelne inicializuje, pridam do constructoru 'add_acction' ale to co mam definovane v te funkci pro tento konstruktor uz se mi nezobrazi…

/**
     * @path functions.php
     */

// Modify Avada WooCommerce
    if ( class_exists( 'Woocommerce' ) ) {
      include_once 'include/planx-woocommerce.class.php';
      global $planx_woocommerce;
      $planx_woocommerce = new Planx_Woocommerce();
    }

<?php
    /**
     * Modifications for WooCommerce.
     *
     * @author     crs1138
     * @link       http://planxdesign.eu
     * @package    Avada-Child
     * @subpackage Avada
     * @path include/planx-woocommerce.class.php
     */

// Exit if accessed directly.
    if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) {
      die;
    }

/**
     * Class to apply woocommerce templates.
     *
     * @since 1.0.0
     */

class Planx_Woocommerce {

/**
       * Constructor
       *
       * @access public
       */
      public function __construct() {
        add_action( 'woocommerce_account_dashboard', array( $this, 'planx_account_dashboard' ), 4 );
      }

/**
       * Rewrite Acount Dashboard
       *
       * @access public
       */
      public function planx_account_dashboard() {
        echo "<h1>planXdesign Account Dashboard</h1>";
      }
    }

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: uff pořešeno pluginem : Permalink Manager Lite
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Zdarec, mam takovou prekerku :( koupil sem šablonu: http://roam.mikado-themes.com/
    libi se mi vse ok ale zjistil sem ze na ní nejde zmenit url napr: pro destination nebo tour . Nevědělibyste nějake řešení ? Případně jak náročné by bylo to přeprogramovat . moc díky za informace.

potřebuji nasadit sem: www.roadtrip.cz
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MRTVY_KENNY: ten tarif je ted na zikum :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MRTVY_KENNY: ja nevim zapadli.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RAINBOF: jak to vlastne funguje, to uz je nejaky zombie projekt? posledni post na fb maji z 2016...
    podle me sveho casu meli dobre naslapnuto, ten tarif zdarma, kde porad dochazel prostor, byl docela dobre lakadlo na potencialne platici klienty, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam