• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    KALIF_WH: Díky, na to jsem nekoukala. Podívám se.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    SHADOWALKER: zkus zkotrolovat to disallow file edit a pak se jeste podivej na ftp, jestli tam nekdo nezmenil opravneni pristupu k souborum
    PULKA
    PULKA --- ---
    SHADOWALKER:
    1. s tím jsem se asi nesetkala, zkoušela jsi vytvořit nového admina přes MYSQL? Taky to nefunguje? Ta hláška znamená, že nejsi přihlášená jako administrátor anebo nemáš práva pro update pluginů. Můžeš to hypoteticky měnit třeba v custom šabloně - nemáte nějakýho starýho programátora, který si to takle ošetřil? Bohužel před Vánocema fakt nemám čas se na to podívat, protože nestíhám i svoje projekty. Promiň.

2. Aha, tak nevím. Podívej se po něčem, co ti pojede na WooCommerce, kde si budeš moct dát svojí platební bránu.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    SHADOWALKER: nemas nahodou nastavene v wp-config.php define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); ?
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    PULKA:
    1. oba admin účty jsou v mysql správně nastaveny. vytvořila jsem i nový. problém je stále stejný. některé pluginy nejde použít, plus nahoře mám krásnou hlášku "WordPress 5.0.1 is available! Please notify the site administrator."
    2. Nepodporuje gpwebpay, který klient chce používat.
    Upřímně bych hlavně potřebovala vyřešit tu administraci... Tohle je fakt peklo.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    LUIS_: byval vyborny, par let nazpatek jej koupila jina spolecnost a uroven technicke podpory sla do haje. Sileny cekacky, vymluvy, mala znalost. V podobne cenove relaci, ale mnohem lepsi, rychlejsi a spolehlivejsi – Siteground.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Máte někdo zkušenost s hostingem u bluehost.com? Případně uvítám i tip na jiný hosting s CDN v rozumné cenové hladině.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MICKEY_MOUSE: problem bude urcite v implementaci recaptchi v Contact Formu 7, nekde to zrejme zapomneli kontrolovat a prochazi vsechno skrz. verim ze bude brzo fix, downgradovat se mi nechce.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HARDCABB: Jojo, tak to přesně potvrzuje mé zkušenosti. Mně teda vůbec nevadí fakt, že je vpravo dole na stránce nějaká ikona s popupem Recaptcha (ale chápu, že někomu to vadit může). Ale ty spamy, které mi chodí od chvíle, co používám recaptcha v3, to mě trochu zneklidňuje. Na druhou strsanu už nemusí na stránkách být u každého formuláře zaškrtávací pole s logem recaptcha, takž evizuálně to je krok kupředu. Proč ale recaptcha v3 generuje spam, to mi není jasné a nerozumím, jak se to může dít, když to je nástroj právě proti spamu.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MICKEY_MOUSE: vypada to ze jim to nefunguje uplne nejlip: https://wordpress.org/plugins/contact-form-7/#reviews
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MICKEY_MOUSE: ano, ten [recaptcha] radek je tam uz zbytecnej. pokud ted mas aktivovany klice v administraci, stara se contact form 7 o tu captchu sam - coz poznas podle toho popupu vpravo dole.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    MICKEY_MOUSE: Zapomněl jsem dodat to podstatné — za ty cca 3 dny od chvíle, kdy jsme toto udělal, mi odtud přišly dva spamy, což se dřív nikdy nestalo. Proto jsem zmatený a nevím, jestli je někde z mé strany chyba.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HARDCABB: Zrovna tohle řeším, a nějak jsem se v tom možná zamotal. Mám na stránce https://martinvlach.cz/ cca uprostřed formulář, který doteď nad tlačítkem ODESLAT zobrazoval zaškrtávací recaptchu. A zobrazovat ji tam přestal po aktualizaci WP na verzi 5 (a možná i pluginu Contact Form, to si nevybavuji přesně).
    Udělal jsem reaktivaci klíčů. A teď už nic ve formuláři nezobrazuje, jen vpravo dole na stránce je nějaký recaptcha popup. To znamená, že mám vše nastaveno správně? A že v administraci formuláře z něj mohu smazat i ten "recaptcha" řádek?
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    pokud pouzivate reCaptchu pro Contact Form 7, bacha na to ze od posledni verze je potreba vygenerovat novej set klicu pro reCaptcha v3 - dokud to neudelate, uvidi user ve formulari [recaptcha] a ta samozrejme nebude fungovat

reCAPTCHA (v3) | Contact Form 7
    https://contactform7.com/recaptcha/

a az to udelate, uz neni potreba vubec [recaptcha] shortcode vkladat do formularu
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    respektive stranka se zobrazuje ale netaha to do ni zadny obsah, tzn chtelo by to videt jak mas nastavenou stranku kosik
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    mne neprijde ze by ti web prestal fungovat, spis se jen nezobrazuje stranka s kosikem, jsi si jista ze to mas uvnitr permalinku a woocommercu spravne nastavene ?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    opět akutní problém
    www.caresse.cz
    když se vloží cokoliv do košíku, tak ten web přestane fungovat... nevíte, čím by to tak asi mohlo být, a co se s tím dá dělat?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    WOJTISHEK: prolitni ten odkaz, je tam obojí,
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    WOJTISHEK: php takovy moznosti nema. je to skript interpretovany ve chvili volani. muzes si pomoct cronem maximalne.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    THEODORT: většinou to jsou 2-3 prohlížeče najednou, ve kterých to běží, nic velkého. Zkusím se podívat na Ajax API, děkuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam